Ismét fehérneműre vetkőzött Ashley Graham: fotó

fehérnemű szexi plus size modell Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham ismét fehérneműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. Friss fotóján elképesztően szexi.

Fehérnemű-kollekciója legújabb darabját mutatta be a közösségi oldalán Ashley Graham - természetesen önmagán. A gyönyörű plus size modell bátran vállalja idomait, nem zavarják pluszkilói és narancsbőre sem, képeit gyakran retusálatlanul tölti fel az internetre.

Rajongói épp azért szeretik, mert szerintük természetes és nem akar másnak tűnni, mint amilyen valójában. Persze a pasik is imádják, rendre rengeteg dicsérő kommentet és buja üzenetet kap tőlük.

Vajna Timi erotikus show-n járt Cannes-ban: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timi-erotikus-show-n-jart-cannes-ban.htmlÚgy tűnik Vajna Timi nagyon jól mulat a filmfesztiválon, és a hivatalos program után is: erotikus show-n járt, amiről természetesen felvételeket is mutatott. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick új vállalkozást indított: társkereső oldalt készíthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-yvonne-dederick-uj-vallalkozast-inditott-tarskereso-oldalt-keszit.htmlYvonne Dederick új dologba vágta a fejszéjét, szeretné megreformálni a társkereső oldalakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka fogadásból lekevert egy pofont Sebestyén Balázsnak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-majka-fogadasbol-lekevert-egy-pofont-sebestyen-balazsnak.htmlOrigoOrbán Józsihoz visszatért fiatal szerelme, Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-orban-jozsihoz-visszatert-fiatal-szerelme-andrea.htmlOrbán Józsi visszakapta fiatal barátnőjét. Andrea személyes problémák miatt hanyagolta kedvesét egy hónapig, de most visszatért hozzá. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf szerelmes volt Pikali Gerdábahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-nemeth-kristof-szerelmes-volt-pikali-gerdaba.htmlNémeth Kristóf nagyon sokáig nem vallotta be Pikali Gerdának, amikor mégis megtette, hatalmas meglepetés érte: kiderült, hogy annak idején a színésznő is viszonozta érzéseit. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra férjhez mennehttp://www.life.hu/sztarok/20180517-demcsak-zsuzsa-ujra-ferjhez-menne-hazassag.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, néha elege van az egyedüllétből és szívesen férjhez menne újra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.