Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke focista Tóth Bence labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela nagyon boldog, hiszen újra rátalált a szerelem, ráadásul új párja a kislányával, Natikával is remekül kijön.

Immár 4 hónapja újra párkapcsolatban él Hódi Pamela, aki majd' kicsattan a boldogságtól. Most a TV2 kamerái előtt vallott érzéseiről.

Boldog vagyok nagyon. Persze voltam boldog a 29 évem alatt, de most úgy érzem, kezd jó irányba menni az életem, vannak céljaim, megvalósítom őket, és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Nem mondom, hogy nincsenek problémák, mert vannak, de mindennek az ura vagyok" – árulta el Pamela, majd hozzátette, mostanában nagyon gyakran megfordul a focimeccseken, párja, Tóth Bence ugyanis labdarúgó.

Szerencsére szerelme remekül kijön Pamela gyermekével, Natival is, a tévéműsor felvétele alatt is ő vigyázott a kislányra.

Nagyon-nagyon szeretik egymást, ez óriási, nagyon jó érzés. Bence foglalkozik vele, de azért neveli is. Nem az van, hogy mindent lehet Natikának, hogy bevágódjon nála, hanem odamondja neki, hogy figyelj, anya most szólt, ne kelljen neki többször szólnia... Nati odáig van érte, tegnap is, ahogy megérkezett, ölelgette, szorongatta..." – mesélte.

Károly herceg kíséri oltárhoz Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180518-karoly-herceg-kiseri-oltarhoz-meghan-marklet.htmlA Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé a hírt, hogy Meghan Markle-t édesapja szívműtéte után ki kíséri majd oltárhoz. TV + Sztárok--Ernyey Béla válaszolt az öltözködése miatt kapott kritikákra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ernyey-bela-valaszolt-az-oltozkodese-miatt-kapott-kritikakra.htmlErnyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. TV + Sztárok--Teljesen elszegényedett a macskanő, Jocelyn Wildensteinhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-teljesen-elszegenyedett-a-macskano-jocelyn-wildenstein.htmlTeljesen elszegényedett a macskanőként elhíresült plasztikrém, Jocelyn Wildenstein. TV + Sztárok--Lesifotós miatt szenvedett autóbalesetet Meghan Markle féltestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20180518-lesifotos-miatt-szenvedett-autobalesetet-meghan-markle-feltestvere.htmlAutóvezetés közben akart képet készíteni egy lesifotós Meghan Markle féltestévéről, Samantháról. A nő megijedt az elé beforduló fotós autójától és egy betonkorlátnak csapódott. TV + Sztárok--Felismered a magyar sztárokat a gyerekkori képeik alapján? Töltsd ki a tesztet!http://www.life.hu/sztarok/20180518-felismered-a-magyar-sztarokat-a-gyerekkori-kepeik-alapjan.htmlNem olyan könnyű felismerni gyerekként azokat a nagy sztárokat, akiket már felnőttként ismertünk és szerettünk meg. Neked sikerül? Tedd próbára magad, és töltsd ki a tesztet! TV + SztárokOrigoLiptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.