Hódi Pamela nagyon boldog, hiszen újra rátalált a szerelem, ráadásul új párja a kislányával, Natikával is remekül kijön.

Immár 4 hónapja újra párkapcsolatban él Hódi Pamela, aki majd' kicsattan a boldogságtól. Most a TV2 kamerái előtt vallott érzéseiről.

Boldog vagyok nagyon. Persze voltam boldog a 29 évem alatt, de most úgy érzem, kezd jó irányba menni az életem, vannak céljaim, megvalósítom őket, és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Nem mondom, hogy nincsenek problémák, mert vannak, de mindennek az ura vagyok" – árulta el Pamela, majd hozzátette, mostanában nagyon gyakran megfordul a focimeccseken, párja, Tóth Bence ugyanis labdarúgó.

Szerencsére szerelme remekül kijön Pamela gyermekével, Natival is, a tévéműsor felvétele alatt is ő vigyázott a kislányra.

Nagyon-nagyon szeretik egymást, ez óriási, nagyon jó érzés. Bence foglalkozik vele, de azért neveli is. Nem az van, hogy mindent lehet Natikának, hogy bevágódjon nála, hanem odamondja neki, hogy figyelj, anya most szólt, ne kelljen neki többször szólnia... Nati odáig van érte, tegnap is, ahogy megérkezett, ölelgette, szorongatta..." – mesélte.