Lassan a modellek élvonalába tartozik Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya. Lily-Rose Depp már 2016-ban a Chanel arca lett, és ebben az évben a kifutón is debütált. A fiatal modell ma ünnepli 19. születésnapját. Sminktitkait Larion Oscar árulja el.

A sztárcsemete imádja a szemhangsúlyos sminkeket, azon belül is a természetes hatású szemfestést részesíti előnyben. Mániákusan gyűjti a szemkiemelő tusokat, egyszerűen imádja a szemét ezzel a kozmetikummal kiemelni. Kedvenc színei a bézs, a bronz és a fekete.

Ha az alkalom megkívánja, az arcápolás után esszenciális arcpermettel kényezteti bőrét. Az alapozás előtt bőrtökéletesítő primert tesz fel, hogy minimális alapozó réteg legyen csak rajta, ami egységesíti a bőrszínét. Krémes bronzosítóval emeli ki az arccsontját, amire szintén krémes highlightert tesz, és az ujjával összedolgozza az árnyalatokat. Púdert csak a T-zónára használ, illetve a szem alá. Szemöldökét egy áttetsző szemöldökspirállal fésüli, ahogy most divatos: enyhén kifelé.

Boldog 19. születésnapot Lily-Rose Depp!Forrás: Getty Images

A szemfestéshez először a fényes bézs árnyalatot teszi a szemzugba, majd a mozgó szemhéjára a kedvenc bronzos árnyalatú szemhéjpúderét satírozza. Fekete szemceruzával alul-felül kiemeli a vízvonalát, majd egy kifelé vastagodó tusvonalat húz a szempillák tövébe. Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki alul-felül. Ajkát rendszerint ugyanazzal az ártatlan pink-brown, árnyalattal festi ki. Próbáld ki a sztár sminkjét, ha igazán természetes, szemhangsúlyos sminkre vágysz.