Meghan Markle néhány nappal ezelőtt mondott igent Harry hercegnek egy 70 millió forintot érő Givenchy ruhában. Az egyszerű szabású ruha megosztotta a rajongókat, ám most az is kiderült, hogy mi volt a kiváltó ok: ez a ruha már létezett korábban is egy másik tervező ötleteként, sokkal olcsóbban.

Azt állítják, hogy Emilia Wickstead tervező, aki nem mellesleg Katalin hercegné kedvenc tervezője, már jóval korábban elkészítette azt a ruhakölteményt, amit Meghan Markle viselt néhány nappal ezelőtt az esküvőjén. Ruhája egy Givenchy modell volt, ami közel 70 millió foritnba került. Emilia Wickstead megszólalt a témában és nem tagadta, hogy az ő tervei szinte ugyanazok, és jóval korábban készültek. 

Meghan Markle harry herceg esküvői ruhaForrás: Getty Images

"Meghan hercegné esküvői ruhája megegyezik az általam tervezett ruha egyikével. Úgy látszik ez a kommentelőknek is feltűnt, meg sem tudom számolni, hány helyem láttam, hogy "ez egy Emilia Wickstead ruha. Hogyha ilyen egyszerű szabású ruhát választ az ember, annak tökéletesen kell illeszkednie, Meghan esküvői ruhája azonban meglehetősen laza volt" - mondta a tervezőnő, írta meg az Independent.

Az Emilia által tervezett ruha egyébként alig több mint 2 millió forintba került volna. Vajon mit szól ehhez Meghan és Katalin?