Áll a bál Meghan hercegné ruhája körül: évekkel ezelőtt megtervezte már egy tervező

Forrás: Getty Images -
esküvői ruha Meghan Markle Meghan hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle néhány nappal ezelőtt mondott igent Harry hercegnek egy 70 millió forintot érő Givenchy ruhában. Az egyszerű szabású ruha megosztotta a rajongókat, ám most az is kiderült, hogy mi volt a kiváltó ok: ez a ruha már létezett korábban is egy másik tervező ötleteként, sokkal olcsóbban.

Azt állítják, hogy Emilia Wickstead tervező, aki nem mellesleg Katalin hercegné kedvenc tervezője, már jóval korábban elkészítette azt a ruhakölteményt, amit Meghan Markle viselt néhány nappal ezelőtt az esküvőjén. Ruhája egy Givenchy modell volt, ami közel 70 millió foritnba került. Emilia Wickstead megszólalt a témában és nem tagadta, hogy az ő tervei szinte ugyanazok, és jóval korábban készültek.

Meghan Markle harry herceg esküvői ruha Forrás: Getty Images

"Meghan hercegné esküvői ruhája megegyezik az általam tervezett ruha egyikével. Úgy látszik ez a kommentelőknek is feltűnt, meg sem tudom számolni, hány helyem láttam, hogy "ez egy Emilia Wickstead ruha. Hogyha ilyen egyszerű szabású ruhát választ az ember, annak tökéletesen kell illeszkednie, Meghan esküvői ruhája azonban meglehetősen laza volt" - mondta a tervezőnő, írta meg az Independent.

Az Emilia által tervezett ruha egyébként alig több mint 2 millió forintba került volna. Vajon mit szól ehhez Meghan és Katalin?

Schobert Lara óriási gardróbszobájából posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-schobert-lara-oriasi-gardrobszobajabol-posztolt-foto.htmlSchobert Lara, akárcsak híres édesanyja, szívesen fotózza magát. A legidősebb Schobert csemete ezúttal óriási gardrószobájából posztolt.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka édesapja, Hosszú István ezt gondolja Shane Tusup levelérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-ezt-gondolja-shane-tusup-levelerol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata és karrierje is végérvényesen véget ért. A páros közösségi oldalaikon üzent közönségének és egymásnak. Kiderült: Katinka megcsalta férjét, ám a hírek szerint ez kölcsönösen megtörtént. A méltatlan sárdobálás közepette megszólalt Hosszú Katinka édesapja is, aki őszintén mesélt a kialalkult helyzetről.TV + Sztárok--Keveházi Krisztina és Szabó Ádám estek ki A Nagy Duett című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kevehazi-krisztina-es-szabo-adam-estek-ki-a-nagy-duett-cimu-musorbol.htmlA vasárnapi A Nagy Duett című műsor elődöntőjében Keveházi Krisztinának és Szabó Ádámnak kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Abebe Bebe Dániel: nem nősül többéhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-valasarol-vallott-abebe-bebe-daniel-nem-nosul-tobbe.htmlAbebe Dániel, Bebe 2016-ban vált el feleségétől, Katától. Azóta a nyilvánosság előtt nem mutatkozott senkivel. Azt mondja, nem nősül többé.TV + SztárokCinthya Dictator homoszexuális fiúkkal való kalandjáról vallott: két fiúval bújt ágybahttp://www.life.hu/sztarok/20180524-cinthya-dictator-homoszexualis-fiukkal-valo-kalandjarol-vallott.htmlCinthya Dictator extrém kalandjairól híres: Ezúttal arról mesélt, hogy két a saját nemükhöz vonzódó fiúval bújt ágyba.TV + Sztárok--Luxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg http://www.life.hu/sztarok/20180524-luxus-rita-lanya-le-is-benulhatott-volna-komoly-mutet-mentette-meg.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.