Weisz Fanninak és Hajmásy Péternek siket és halló gyermeke is születhet

Hajmásy Péter gyermekvállalás házasság Weisz Fanni párkapcsolat szerelem szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készülnek közös életükre Weisz Fanni és Hajmásy Péter, már a gyermekvállalst is tervezik. Siket és halló gyermekük is születhet, mindenképp várják, hogy szülők legyenek. 

Hajmásy Péter és Weisz Fanni Dallos Bogi 7-kor nálam! című műsorában meséltek hétköznapjaikról, az esküvőszervezésről és a gyermekvállalásról is.

Hamarosan szülők szeretnének lenni, nem szeretnének túl sokáig várni. Azt is elárulták: siket és halló gyermekük is születhet, de ez egyiküket sem tántorítja el a gyermekvállalástól. Várják, hogy szülők legyenek.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter várják, hogy szülők legyenek Forrás: Instagram/realweiszfanni

A Bors megkérdezettnéhány szakértőt arról, milyen esélyei vannak annak, hogy halló gyermeke szülessen a párnak. Mint kiderült, a halló szülő növeli annak esélyét, hogy a gyermek is hallónak szülessen. "A siketségnek sok fajtája van, de egy biztos, jó százalékban halló gyerekek születnek ilyen esetben is. Ismereteim szerint 50–70% környékén van az arány" - mondta a lapnak Dr. Hadnagy János nőgyógyász.

Az, hogy a pici siketen született azonnal még nem, biztosan pedig csak 4-5 éves korában lehet megállapítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.