Érkezik a 21. gyermek Nagy-Britannia legnagyobb családjába

Anglia baba szülés család Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érkezik a 21. gyermek Nagy-Britannia legnagyobb családjába.

Bár tavaly megfogadták, hogy nem vállalnak több gyermeket, mégis tovább bővül Nagy-Britannia legnagyobb családja. A 43 éves Sue és férje, Noel Radford saját YouTube-csatornát üzemeltet, itt közölték a jó hírt követőikkel. A kis jövevény immár a 21. gyermekük lesz és már a neme is biztos: kislányuk fog születni.

I love this picture so much #babygirl #family #love

Radford Family (@theradfordfamily) által megosztott bejegyzés,

A család egyébként rettentő büszke arra, hogy nincsenek különböző segélyekre rászorulva, soha semmilyen támogatást nem vesznek fel – írja a Mirror.

Sue és Noel legidősebb gyermeke most 29 éves, míg a legkisebb mindössze 8 hónapos. Láthatóan nagyon boldogok, kiegyensúlyozott családi életet élnek, a nagyobbak örömmel gondoskodnak kistestvéreikről.

Love this picture

Radford Family (@theradfordfamily) által megosztott bejegyzés,

Lola megvédte Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-lola-megvedte-toth-verat-mellbimbo.htmlKiállt Tóth Vera mellett Lola. Az énekesnőt korábban mellbimbóvillantós fotója miatt érte kritika. TV + SztárokOrigoKate Hudson edzés közben fotózta le terhes pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-kate-hudson-edzes-kozben-fotozta-le-terhes-pocakjat.htmlHarmadik gyermekét várja Kate Hudson színésznő, aki követőinek megmutatta, mekkora már a pocakja. TV + Sztárok--Brutális dekoltázst villantott Jojo Maronttinni énekesnő: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-brutalis-dekoltazst-villantott-jojo-maronttinni-enekesno-fotok.htmlAz idei MTV MIAW gálájának leginkább zavarba ejtő pillanatát Jojo Maronttinni énekesnő megjelenése okozta. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem Liz Hurley-rehttp://www.life.hu/sztarok/20180530-ujra-ratalalt-a-szerelem-liz-hurleyre.htmlLiz Hurley egy interjúban elszólta magát, így derült ki, hogy 52 évesen újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Presser Gábor csalódásairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-presser-gabor-csalodasairol-vallott.htmlPresser Gábor visszatekintett az elmúlt éveire, a jó élmények mellett a csalódásokra is: sok fájdalmat élt át. TV + Sztárok--Görög Zita elbúcsúzott műsorátó: szeptembertől nem ő vezetihttp://www.life.hu/sztarok/20180530-gorog-zita-elbucsuzott-musorato-szeptembertol-nem-o-vezeti.htmlGörög Zita hamarosan háromszoros anyuka lesz, ez pedig azt jelenti, hogy lassabb tempóra kell kapcsolnia. A modell így is tett: elbúcsúzott szeretett műsorától. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.