Csaknem egy évvel ezelőtt jelentette be Kovács Patrícia és Gusztos Péter, hogy külön utakon folytatják az életüket, és 9 év után elválnak egymástól. Mára hivatalosan is lezárták a házasságukat. 

Kovács Patrícia és Gusztos Péter majdnem egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy házasságukat nem folytatják tovább. Kiderült, hogy a pár eltávolodott egymástól, Gusztos Péter pedig megcsalta feleségét. Mindettől függetlenül barátságban és tiszteletben váltak el egymástól, most már hivatalosan is. Ez nem csak az ő érdekük volt, hanem közös lányuké, Hannáé is.

Kovács Patrícia és Gusztos Péter hivatalosan is elváltak"Forrás: Vizslafotózás "

„Az volt a célunk, hogy úgy csináljuk végig ezt az egész válást, hogy ő a lehető legkevesebbet érezze meg belőle. Nyilván Hanna is észleli a változást, a szétköltözést, de a konfliktusunkból semmit nem kapott, egyikünk szájából sem hallott soha egy rossz szót sem a másikra" – mondta Gusztos Péter.
„Az, hogy mi a szülei vagyunk és szeretjük, egy csapatként létezünk Hanna életében, nem változott. Ez biztonságot ad neki, teljesen kiegyensúlyozottak vagyunk így mindhárman" - árulta el Patrícia a Borsnak