Kulka János Buda ingatlan színész sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk azt írja, hogy szabadul a stroke előtti emlékeitől Kulka János. Tavasszal hivatalosan is felmondott a Katona József Színházban, most pedig az otthonát is eladta.

Kulka János eladta budai házát, ahol az elmúlt években élt és amit annyira szeretett.

"Most már sokkal csendesebben éli életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely szinte percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt. Leginkább a színpad hiányzik neki. Ezt viseli ugyanis a legnehezebben János, hogy jelenleg nem dolgozhat olyan intenzitással, mint eddig" - nyilatkozta a színész egyik közeli ismerőse, aki azt is hizzátette, az orvosai is azt tanácsolták a színésznek, hogy próbáljon meg lélekben is új életet kezdeni.

Kulka János az X. című filmben Forrás: Pintér Leo

"Először csak elköltözött egy másik lakásba, hogy kicsit kiszakítsa magát abból a közegből, de aztán rájött, hogy sokkal jobb, ha végleg megszabadul a nyomasztó emlékektől, ezért eladta a házat" - mesélte az informátor.

Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20180601-megyeri-csillanak-udvarol-dzsudzsak-balazs.htmlA Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.TV + Sztárok--Meghan Markle anyja visszatért Amerikába az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-anyja-visszatert-amerikaba-az-eskuvo-utan.htmlÚgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg esküvője után az amerikai szépség édesanyja, visszatér hazájába. Lesifotósok kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Horváth Éva bikinis fotóval kápráztatta el rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20180531-horvath-eva-bikinis-fotoval-kapraztatta-el-rajongoit-tengerpart.htmlRajongói legnagyobb örömére újra megvillantotta tökéletes testét Horváth Éva. TV + SztárokOrigoConchita Wurst szőke lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-conchita-wurst-szoke-lett-foto.htmlSzinte rá sem lehet ismerni Conchita Wurstra: levágatta és szőkére festette a haját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy lányától kért volna pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-edesapja-thomas-tagadja-hogy-lanyatol-kert-volna-penzt.htmlMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy valaha is pénzt kért volna a lányától. TV + Sztárok--Vásáry André az éneklés előtti foglalkozásáról mesélt: ezzel kereste a kenyeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-vasary-andre-az-enekles-elott-legiutas-kisero-volt.htmlVásáry André manapság már csak az énekléssel foglalkozik, de volt idő, amikor más munkát is el kellett vállalnia, hogy el tudja tartani magát. Az énekest korábbi foglalkozásairól faggatta a Life.hu riportere, Domszky László, így végre kiderült, hogy annak idején mivel kereste a kenyerét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.