A Blikk azt írja, hogy szabadul a stroke előtti emlékeitől Kulka János. Tavasszal hivatalosan is felmondott a Katona József Színházban, most pedig az otthonát is eladta.

Kulka János eladta budai házát, ahol az elmúlt években élt és amit annyira szeretett.

"Most már sokkal csendesebben éli életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely szinte percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt. Leginkább a színpad hiányzik neki. Ezt viseli ugyanis a legnehezebben János, hogy jelenleg nem dolgozhat olyan intenzitással, mint eddig" - nyilatkozta a színész egyik közeli ismerőse, aki azt is hizzátette, az orvosai is azt tanácsolták a színésznek, hogy próbáljon meg lélekben is új életet kezdeni.

Kulka János az X. című filmbenForrás: Pintér Leo

"Először csak elköltözött egy másik lakásba, hogy kicsit kiszakítsa magát abból a közegből, de aztán rájött, hogy sokkal jobb, ha végleg megszabadul a nyomasztó emlékektől, ezért eladta a házat" - mesélte az informátor.