Balázs Andi őszintén vallott arról, hogy a párjával hiába szeretnének régóta gyermeket, egyelőre nem jön nekik össze a baba.

A Kasszás Erzsiként híressé vált Balázs Andi, akit mostanában hétről hétre láthatnak a tévénézők A Nagy Duett című műsorban, a Lokálnak árulta el, hogy párjával, Gáborral, akivel 16 éve egy párt alkotnak, már nagyon vágynak egy kisbabára, de sajnos eddig nem jött össze nekik a gyermekáldás.

Évek óta jöhetne a kis lurkó, mert régóta próbálkozunk, de eddig nem jött össze. Egyikünknél sincs akadálya annak, hogy megfoganjon a kicsi. Ennek ellenére én mindezt azzal magyarázom, hogy a mi gyerekünk lelke még nem döntött úgy, hogy jönni szeretne. Egy felhőről figyel minket, és ha az idő megfelelő lesz neki is, akkor jönni fog. Ha pedig így lesz, nem érdekel majd a karrierem, bármit feladnék, hogy anya lehessek. Nem görcsölünk rá, de nagyon várjuk már, mert azt gondolom, hogy bár mi ketten is elég kerek egészet alkotunk, egy babával tökéletesebb lenne a világunk" – árulta el a színésznő.

Balázs Andi már nagyon szeretne babázniForrás: Instagram/Balázs Andi