Horváth Tamás GYES-re is elmenne, ha gyermeke születik

gyes szülők gyermek GYES Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett versenyzője, Horváth Tamás már a családtervezést fontolgatja párjával, azt is elárulta, hogy ha megszületik a kicsi, kész arra, hogy több időt töltsön otthon. 

"Az biztos, hogy a műsorban mi biztosan nem jelentjük be, hogy jön a baba" - mondta a Blikknek Horváth Tamás célozva ezzel arra, hogy A Nagy Duettben többen is ezt a módját választották a gólyahír bejelentésének.

Horváth Tamás és felesége, Andrea már a családalapítást tervezik Forrás: Instagram/Horváth Tamás

A zenész és párja, Andrea már gondolnak a családtervezésre, ám egyelőre még más terveik vannak. "Azt beszéltük meg, hogy még egy-két évig megtoljuk a koncertezést, beleteszünk annyi munkát, amennyit csak tudunk, hogy aztán megvasósítsuk az álmainkat, azaz legyen egy szép családi házunk, hogy oda érkezhessen a pici" - fogalmazott Horváth Tamás párja, Andrea.

Horváth Tamás pedig viccesen hozzátette: "Most a koncertek és A Nagy Duett a fontos, de ha lesz egy közös gyermekünk, akkor rá koncentrálunk majd, szóval megyek gyesre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.