harmadik gyermek kisbaba szülés Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sznésznője közösségi oldalán számolt be az örömhírről.

"2018. június 4-én megérkezett Sárközy Tamara, aki 2960 g, 52 cm, és természetesen gyönyörű és tökéletes. Mindketten jól vagyunk és éppen kezdjük alaposan szemügyre venni egymást:-) Köszönjük szépen mindenkinek a megértést, hogy még egy picit családi körben szeretnénk folytatni az ismerkedést, de hamarosan biztos eljön majd az a pillanat, amikor a kisasszony szívesen gőgicsél majd nyilvánosság előtt is" - írta Réka a Facebookon.

Az énekesnőnek és férjének, Sárközy Bencének Tamara a harmadik gyermeke.

Exkluzív interjú Conchita Wursttal: így változott meg az élete, mióta bejelentette, hogy HIV-pozitívhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-exkluziv-interju-conchita-wursttal.htmlA 25. Life Ball házigazdája Conchita Wurst volt, akiről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy HIV pozitív. Conchita sokadjára ad interjút nekünk, de most kivételesen nem csak vidám témákról beszélgettünk. Arról is kérdeztük, miként változott meg az élete azóta, hogy felfedte státuszát.TV + SztárokOrigoApja dalaival koldul az utcán Tom Jones szerelemgyereke: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-apja-dalaival-koldul-az-utcan-tom-jones-szerelemgyereke-video.htmlBár bizonyítottan Tom Jones szerelemgyereke Jonathan Berkery, az énekes mégsem ismeri el fiaként, soha nem találkoztak egymással. A 29 éves fiatal apja dalait énekli az utcán, sokszor hajléktalanszállón alszik. TV + SztárokDemcsák Zsuzsa nem engedte be a konyhájába Wossala Rozináthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-demcsak-zsuzsa-nem-engedte-be-a-konyhajaba-wossala-rozinat-rtl-klub.htmlFurcsán alakult Wossala Rozina gasztrosorozatának egyik epizódja: Demcsák Zsuzsa nem engedte őt sütni - pedig pont ez lenne a műsor lényege. TV + Sztárok--Sztárok, tragikus gyerekkorral: Leighton Meester és Charlize Theron is szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-sztarok-tragikus-gyerekkorral-leighton-meester-es-charlize-theron-is-szenvedett.htmlFényűző és gondtalan: ilyennek gondolják a civilek a sztárok életét, pedig nekik is meg kellett küzdeniük tragédiákkal. Senki sem szeret a szenvedéseiről beszélni, de a hírességek, ha akarják, sem tudják titokban tartani életük történetét. Így derült fény néhány híresség tragikus gyermekkorára: Leighton Meester például börtönben született, de Charlize Theronnak sem volt sokkal kellemesebb az élete. TV + SztárokOrigoKim Kardashian egy átlátszó, zacskószerű ruhában indult el otthonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kim-kardashian-egy-atlatszo-zacskoszeru-ruhaban-indult-el-otthonrol.htmlNem tudni, ki tervezte azt a ruhát, amelyet Kim Kardashian viselt a minap, de annyi biztos, hogy első ránézésre egy uzsonnászacskó vagy egy szemeteszsák jut róla eszünkbe. TV + Sztárok--Sofia Richie és Scott Disick szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-sofia-richie-es-scott-disick-szakitottak.htmlUltimátumot adott apja Sofia Richie-nek. Közölte, ha nem szakít barátjával, Scott Disickkel, akkor kiírja a végrendeletéből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.