Will Smith fia, Jaden 15 évesen költözött el otthonról, saját életet akart

Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP -
tinédzser Jaden Smith Will Smith költözés kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy Will Smith fia, Jaden Smith mindössze 15 éves volt, amikor elhagyta a családi fészket és úgy döntött máshol akar élni. Azt mondja: nagyon nehéz volt gyermekként a nyilvánosság előtt felnőni. 

Jada Pinkett Smith saját talkshow-jukban beszélt arról az időszakról, amikor Will Smith-szel közös fiuk, Jaden 15 évesen úgy döntött, elköltözik otthonról. A fiatal fiú azt mondja: nagyon nehéz a nyilvánosság előtt felnőni.

Jaden Smith már kiskamaszként önálló lett Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Az édesanya elárulta, mindigis érezte, hogy Jaden hamarabb nő fel mint más gyermekek, már egész fiatalon filmekben szerepelt, képes volt irányítani a saját életét. "Emlékszem arra a napra, az volt a talán a legszívszorítótt pillanat az életemben" - idézte Jada szavait a Page Six. Azt is elmondta, hogy fia azzal indokolta döntését, hogy élnie kell a saját életét és kicsit ki akart szakadni a Hollywood-buborékból.

Viszont ezután jött rá arra is, mennyire nagy dolog az, ha valaki csak úgy otthon van a szüleivel és minőségi időt töltenek együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.