Harry herceg és Meghan Markle mihamarabb gyermeket akarnak

Forrás: Getty Images -
családalapítás Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle nem akarnak sokat várni a családalapítással, akár most rögtön belefognának.

Nem titok, hogy Meghan Markle és Harry herceg családot szeretnének alapítani, hiszen már az esküvőjük előtt is nyíltan beszéltek a gyermekvállalási terveikről. Azóta azonban, hogy kimondták a boldogító igent, az utód iránti vágyuk egyre csak nő. A US Weekly információja szerint ez a kérdés prioritást élvez, nem is nagyon akarnak várni a gyerekkel.

Családot akarnak Forrás: Getty Images

Meghan és Harry azonnal családot akarnak alapítani, és mielőbb elkezdenek próbálkozni. Mindketten nagyon várják már, hogy bővüljenek, persze nem rohannak. Úgy gondolják, hogy amint elérkezett a megfelelő idő, azt érezni fogják. Valószínűleg erre nem kell sokat várni.

Magyar sztárok, akiknél a gyermekáldás nem várt tragédiává változotthttp://www.life.hu/csalad/20180524-magyar-sztarok-akiknel-a-gyermekaldas-varandossag-nem-vart-tragediava-valtozott.htmlA várandósság időszaka és egy baba születése csodálatos dolog. Sajnos azonban vannak esetek, amikor egy betegség a család boldogságának útjába áll. Ez alól az ismert emberek sem kivételek. Család--Michelisz Norbi megmutatta második kislányát: cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180607-michelisz-norbi-megmutatta-masodik-kislanyat-cuki-foto.htmlMájus elején látta meg a napvilágot Michelisz Norbi második kislánya, Emma. Az autóversenyző most fotót is mutatott az immár négytagú családjáról. Család--Istenes Bence hazatért családjához: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180607-istenes-bence-hazatert-csaladjahoz-foto.htmlIstenes Bence nagyon sokáig volt távol családjától, hiszen a Survivort forgatta, de most újra együtt lehetnek. Fotón az egyesülés. CsaládOrigoWill Smith fia, Jaden 15 évesen költözött el otthonról, saját életet akarthttp://www.life.hu/csalad/20180605-will-smith-fia-jaden-15-evesen-koltozott-el-otthonrol-sajat-eletet-akart.htmlKevesen tudják, hogy Will Smith fia, Jaden Smith mindössze 15 éves volt, amikor elhagyta a családi fészket és úgy döntött máshol akar élni. Azt mondja: nagyon nehéz volt gyermekként a nyilvánosság előtt felnőni. Család--A budapesti iskola félrenéz, miközben 8 éves tanulóját kórházba juttatta osztálytársahttp://www.life.hu/csalad/20180601-nem-tesz-semmit-egy-budapesti-iskola-a-zaklatasi-es-bantalmazasi-ugyben.htmlMit tehet a szülő, ha a második osztályos gyermeke fojtogatási nyomokkal a nyakán jön haza az iskolából, ha azt meséli, hogy osztálytársa megfenyegette, megöli őt? Az iskolai megfélemlítés, zaklatás már Magyarországon is komoly problémát jelent. A következőkben egy megdöbbentő esetről fogunk beszámolni, melyben egy budapesti iskola egyetlen hatékony eszközzel sem kíván fellépni, hogy megvédje 8 éves tanulóit. CsaládOrigoZöld szülő, zöld gyerek - Így neveld környezettudatossá a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20180528-igy-neveld-kornyezettudatossa-a-gyereked-ujrahasznositas.htmlMint a nevelés minden területén, a környezettudatos szemlélet kialakításában is elsődleges szempont a példamutatás. Papolhat az ember klímaváltozásról meg szennyezett levegőről, ha közben több kilónyi szemetet termel a nap során, folyamatosan kényszervásárlásokkal tölti az idejét, vagy mindenhová autóval jár. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy a jó és a rossz példa egyaránt ragadós. Így aztán nincs más választásunk, nekünk magunknak kell megmutatnunk azokat a megoldásokat, amelyekkel tovább életben tartható a bolygó. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.