Julia Roberts rövidre vágatta a haját: fotó

frizura színésznő Julia Roberts haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts meglepő lépésre szánta el magát: levágatta a haját.

Julia Roberts viszonylag ritkán változtat a külsején, az 50 éves színésznő ma is pont úgy néz ki, mint annak idején, amikor a Micsoda nő! című filmben szerepelt. Most mégis úgy döntött, ha már itt a nyár, elmegy fodrászhoz és megszabadul hosszú tincseitől. Haját sötétbarnára festette, vállig érőre vágatta és frufruja is lett.

Új külsejével egy hollywoodi gálán debütált, a fotósok és a rajongók is meglepődtek rajta.

Szerinted jól áll neki?

Julia Roberts rövid hajjal Forrás: Getty Images for Turner/2018 Getty Images/Kevin Winter

Tragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigoA 30 éves Allyson Lynch modellkarriert futott be, miután mellrákkal diagnosztizáltákhttp://www.life.hu/trend/20180611-a-30-eves-allyson-lynch-modellkarriert-futott-be-miutan-mellrakkal-diagnosztizaltak.htmlA 30 éves Allyson Lynch azt hitte, a mellrák véget vet az álmainak, de a túlélésért folytatott harc nem szegte kedvét: a kettős masztetktómia után lépdelt büszkén a kifutón. Trend--Exkluzív interjú a hollywoodi sztárok fodrászával, Danilo Dixonnalhttp://www.life.hu/trend/20180610-exkluziv-interju-a-hollywoodi-sztarok-fodraszaval-danilo-dixonnal.htmlA 25. Life Ball gálára nem először látogatott el a világsztárok fodrásza, Danilo Dixon. Többek közt Gwen Stefani, Katy Perry, Natalie Portman, Cate Blanchett, Anna Hathaway is neki köszönheti a hajkoronájának divatosságát, de hogy csak a legismertebb munkáját említsük, ő készítette Lady Gaga ikonikus frizuráját, Lady Gaga Telefon című klipjében. Gwen Stefani legjobb barátja exkluzív interjút adott nekünk a Life Ball gálán.Trend--Heti trendjelentés: Rosie Huntington-Whiteley a világ legrondább ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20180608-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-rosie-huntington-whiteley-gigi-hadid.htmlAz elmúlt hetek izgalmaktól mentes vörös szőnyeges bevonulásai után végre egy eseménydús hét következett Hollywoodban. Filmpremierek, gálák, díjátadók, és persze rengeteg látnivaló az estélyiktől, az extrém overálokon át a legrondább ruhákig. Mutatjuk a részleteket. Trend--Szilágyi Liliána úszónő nagyon szexi új fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/trend/20180605-szilagyi-liliana-uszono-nagyon-szexi-uj-furdoruhajaban.htmlA magyar úszóklasszis, Szilágyi Liliána Instagram-oldalán mutatta meg új fürdőruháját. Meglehetősen szexin mutat benne. Trend--Fenesi Krisztina egyetemista lett a nemzet szépehttp://www.life.hu/trend/20180604-fenesi-krisztina-egyetemista-lett-a-nemzet-szepe.htmlFenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének vasárnap a gödöllői királyi kastélyban. A 21 éves egyetemista nem egyedül képviseli majd Balin Magyarországot: egy közönségkedvenc is csatlakozhat hozzá. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.