Modell lett az albínó lányból, gyerekkorában öngyilkos akart lenni

Forrás: NORTHFOTO/Jose Esteve / mediadrumworld.com/Jose Esteve / Mediadrumworld.Com -
modell modellkedés diák plus size albínó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves londoni Joanne Dion ma már sikeres modell, mellette tanul, ám ez nem volt mindig így. Albínónak született, gyermekkorában annyit bántották, hogy öngyilkos akart lenni. 

Gyermekkorában gyakran szorongott, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai voltak a ma 21 éves Joanne Dionnak. A londoni lány albínó, sokáig nem tudott megbékélni saját külsejével.

Joanne Dion ma már magabiztosabb Forrás: NORTHFOTO/Jose Esteve / mediadrumworld.com/Jose Esteve / Mediadrumworld.Com

2016-ban vásárolni indult, ez pedig örökre megváltozatta az életét. Egy fotográfus megszólította, és megkérte, hadd készítsen róla képeket. Joanne beleegyezett, ezután pedig modellkarrierje is beindult. Ma már egyetemre jár, részmunkaidőben modellkedik.

Egyetemre jár és modellkedik, gyermekkén csúfolták Forrás: NORTHFOTO/Joanne Dion / mediadrumworld.com/Joanne Dion / Mediadrumworld.Com
Tragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigoJulia Roberts rövidre vágatta a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180611-julia-roberts-rovidre-vagatta-a-hajat-foto.htmlJulia Roberts meglepő lépésre szánta el magát: levágatta a haját. Trend--A 30 éves Allyson Lynch modellkarriert futott be, miután mellrákkal diagnosztizáltákhttp://www.life.hu/trend/20180611-a-30-eves-allyson-lynch-modellkarriert-futott-be-miutan-mellrakkal-diagnosztizaltak.htmlA 30 éves Allyson Lynch azt hitte, a mellrák véget vet az álmainak, de a túlélésért folytatott harc nem szegte kedvét: a kettős masztetktómia után lépdelt büszkén a kifutón. Trend--Exkluzív interjú a hollywoodi sztárok fodrászával, Danilo Dixonnalhttp://www.life.hu/trend/20180610-exkluziv-interju-a-hollywoodi-sztarok-fodraszaval-danilo-dixonnal.htmlA 25. Life Ball gálára nem először látogatott el a világsztárok fodrásza, Danilo Dixon. Többek közt Gwen Stefani, Katy Perry, Natalie Portman, Cate Blanchett, Anna Hathaway is neki köszönheti a hajkoronájának divatosságát, de hogy csak a legismertebb munkáját említsük, ő készítette Lady Gaga ikonikus frizuráját, Lady Gaga Telefon című klipjében. Gwen Stefani legjobb barátja exkluzív interjút adott nekünk a Life Ball gálán.Trend--Liptai Claudia esküvője: ilyen gyönyörű ruhában bulizott Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20180610-liptai-claudia-eskuvoje-ilyen-gyonyoru-ruhaban-bulizott-abel-anita.htmlGyűlnek a fotók az Instagramon, amik Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén készültek. Till Attila volt az első, aki posztolt, és most Ável Anita is megmutatta, hogy mit viselt az év celebesküvőjén.TrendHeti trendjelentés: Rosie Huntington-Whiteley a világ legrondább ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20180608-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-rosie-huntington-whiteley-gigi-hadid.htmlAz elmúlt hetek izgalmaktól mentes vörös szőnyeges bevonulásai után végre egy eseménydús hét következett Hollywoodban. Filmpremierek, gálák, díjátadók, és persze rengeteg látnivaló az estélyiktől, az extrém overálokon át a legrondább ruhákig. Mutatjuk a részleteket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.