Kiss Ramóna és húga, Debóra nagyon hasolítanak egymásra: fotó

testvér hasonlóság húg Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rami és Debóra ha csak tehetik, mindig együtt vannak, de a távolság sem áll közéjük. Habár személyiségük eltérő, arcvonásaik, gesztusaik és az általuk képviselt értékek nagyon hasonlítanak.

Kiss Ramóna és húga, Debóra nagyon jól megértik egymást, és úgy alakult az élet, hogy mostanában jóval többet tudnak találkozni, mint azelőtt, hiszen a műsorvezető szerelme, Lékai Máté Veszprémben játszik, Debóra pedig ott él, így nagyon gyakran töltik együtt a napjaikat. Ha pedig Ramit mégis Budapestre szólítja a munka, naponta kétszer is beszélnek telefonon, és gyakran összevesznek.

„Mindennap vitázunk, de csak apróságokon szoktunk összeveszni. Hasonló a mentalitásunk, hasonló értékeket képviselünk." – árulta el Rami a Hot! Magazinnak hozzátéve, hogy ő viccesebb, míg Debóra komolyabb. Ugyan sok a közös bennük, Debóra nem akar nővére nyomdokaiba lépni, őt nem érdekli a média világa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.