Hello Kittynek áll a világ - Lakberendezés a masnis cica jegyében

Forrás: Facebook/Pottery Barn Teen - PBteen -
Hello Kitty gyerekszoba mese lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hello Kitty, már messze túlnőtt az eredetileg szánt célközönségén. Felnőtt hölgyek is előszeretettel viselik táskáikon, ruháikon, cipőiken, sőt, számos használati- és dísztárgy is fellelhető belőle. Ez a gyermekien édes motívum egyfajta visszatekintés a „cuki" korszakra, megidézi a boldog és gondtalan éveket. Egy igazi Hello Kitty-rajongónak a lakásából sem hiányozhat ez a kedves figura. Mutatjuk, miként tudod belecsempészni otthonod világába!

Hello Kitty eredetileg egy japán mesefigura, melyet 1974-ben, Simizu Júko álmodott meg. Teljes neve Kitty White, az akkori angol kultúra népszerűségét tükrözi, mely megalkotásakor, a japán fiatalok körében igen népszerű volt. Ő egy csupaszív, barátságos mesefigura – és nem cica! -, akit sok barát vesz körül, vannak háziállatai és mindig vidám.

Elsőként pénztárcán jelent meg a jellegzetes, száj nélküli, masnis „cicafej", majd később, szinte már bármin meg lehetett találni: autó, laptop, esküvői ruha, alsónemű. Most nézzük meg, hogy a lakberendezésben, milyen térhódítást vitt véghez.

1. Gyermek csillár lampak.hu 20 605 Ft, 2. Ultrahangos hideg párásító emag.hu 22 901 Ft, 3. Falmatrica fal-matrica.hu 5590 Ft, 4. Mérleg Praktiker 5499 Ft, 5. Ágyneműhuzat 140X200 babykidswebaruhaz.hu 6990 Ft, 6. Díszpárna emag.hu 2590 Ft, 7. Ébresztőóra aboltom.com 2500 Ft, 8. Függöny vivre.hu 11 760 Ft, 9. Törülköző abenys.hu 3623 Ft Forrás: Life.hu

Az alapszínei - a rózsaszín és a piros - akár együtt is remekül variálhatóak, egy színsemleges nappalit, vagy épp hálót is remekül fel lehet dobni pár ilyen típusú kiegészítővel. Természetesen, ha párunk nem túl vidám a Hello Kitty otthon gondolatától, még mindig kiélhetjük eme vágyunkat a gyerekszobában.

Nem kell mindig megragadni az eredeti színeinél

Egy igazi nőcis otthonba is könnyen bele lehet építeni Hello Kitty figuráját. Akár egy komoly hálószoba is hordozhatja a jegyeit, a rózsaszín, vagy piros szín nélkül. Kittynek jól áll a fehér-arany, vagy épp arany-fekete kombináció is.

Egy igazi nőcis otthonba is könnyen bele lehet építeni Hello Kitty figuráját Forrás: Facebook/Pottery Barn Teen - PBteen

Íróasztalok 15000 forint alatt; avagy készülj az iskolára pénztárcabarát üzemmódbanhttp://www.life.hu/otthon/20180613-iroasztalok-15000-forint-alatt-penztarcabarat-iskolakezdes.htmlAz iskola bár csak most ér véget, már kezdhetünk is a szeptemberi kezdésre készülni. A tanulás egyik szinte elengedhetetlen kelléke az íróasztal, mely ára azonban akár horrorisztikus is lehet. Mi most összegyűjtöttünk pár igazán remek, de a kínálat szempontjából olcsó darabot. OtthonOrigoFesd át otthonod falait Meghan Markle kedvenc árnyalatairahttp://www.life.hu/otthon/20180614-fesd-at-otthonod-falait-meghan-markl-sussexi-hercegne-kedvenc-arnyalataira.htmlA brit festékgyártó, a Valspar megalkotta a sussexi hercegné-színpalettát. A benne található árnyalatokat Meghan Markle ruhatára inspirálta, és azok a színek köszönnek vissza benne, melyeket Harry herceg jegyeseként kezdett el hordani. Mi pedig bemutatjuk, hogy ezeket miként tudod otthonodban alkalmazni. OtthonOrigoKicsi a gyerekszoba? Ne aggódj, mutatjuk, miként tudod a legjobban kihasználnihttp://www.life.hu/otthon/20180526-kis-alapteruletu-gyerekszoba-praktikus-berendezese.htmlA kis alapterületű gyermekszobák kihívást jelenthetnek a berendezés tekintetében. Hiszen ez a helyiség egyszerre hálószoba és nappali. Pár egyszerű trükkel azonban sok helyet nyerhetsz. OtthonOrigoEgy feminista lakás, mely inspiráló és erős, épp mint egy nőhttp://www.life.hu/otthon/20180522--feminista-lakas-mely-inspiralo-es-eros-epp-mint-egy-no-new-york.htmlMit jelent, hogy egy lakás feminista berendezésű? Segítünk: nem a rózsaszínt és a virágmintát. Amikor két nő egymásra talál az elképzelt és a megvalósítható álmok terén, ott valami egészen fantasztikus jön létre. OtthonOrigoÍgy dobd fel az erkélyedet! – Szuper ötletek a balkon hangulatának kialakításárahttp://www.life.hu/otthon/20180519-igy-dobd-fel-az-erkelyt-szuper-otletek.htmlVirágládák muskátlikkal, egy kisasztal, esetleg nem is egy, hanem egyből két szék és pár növény. Valóban csak ennyiből állhat egy erkély? Számolj le az unalommal! Az erkélyek, a lakások teraszai. Vannak nagyobbak és egészen aprók is, ám mi mindre hoztunk remek ötleteket, melyekkel felpezsdítheted és kihasználhatóbbá teheted őket. OtthonOrigoEgy gyerekszoba, mely maga a meseország - Akarjuk!http://www.life.hu/otthon/20180524-egy-gyerekszoba-mely-maga-a-meseorszag-lakberendezes-felsofokon.htmlOlyan, mintha egy film díszlete lenne, pedig ez két gyermek valós élettere. A színek és minták merészek, együtt azonban csodás egységet hoznak létre. Nézd meg, hogy miként fest az a gyerekszoba, melybe felnőttként is azonnal be akarsz majd költözni. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.