Németh Kristóf és fia Harkányban töltötték az apák napját

Forrás: Harkányi Strandfürdő -
apák napja strand Németh Kristóf család Harkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fórum színház népszerű tulajdonosa, Németh Kristóf és fia igazi „férfias" hétvégét töltöttek a Harkányi Strandfürdőben, ahol még lövésztudományukat is próbára tették.

A nyári vakáció első hétvégéjét Harkányban töltötte Németh Kristóf kisfiával, Lócival, aki nemrég töltötte be tizedik életévét. Mindketten vízimádók és igazi sportrajongók, amihez tökéletes helyszín volt a Harkányi Strandfürdő.

Németh Kristóf és Lóci strandoltak apák napján Forrás: Harkányi Strandfürdő

A közös játék közben félelmetes vízifegyverek is előkerültek a medencéknél. Nem véletlen, hogy nagy csata volt apa és fia között, hiszen Kristóf, aki gyerekkorában junior bajnok volt sportlövészetben, nemrég tett ismét sikeres lövészeti vizsgát.

A fegyverek iránt érdeklődést és tehetséget Lóci is örökölte. Édesapja viszont kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kisfia ne pusztán szórakozásként, játékként tekintsen a lövészetre.

A csúszdázás sem maradhatott ki Forrás: Harkányi Strandfürdő

"Mikor az első játékpuskáját kézbe vette Lóci, rögtön megbeszéltük, hogy az igazi fegyverek veszélyes tárgyak, amelyeket nem fordítunk élőlények ellen. Emellett, még akkor is, amikor csak vízi pisztollyal játszunk, fontos, hogy tartsuk tiszteletben, ha mások nem élvezik a dolgot. Szerencsére a harkányi strandon bőven van hely a párbajozásra, anélkül, hogy másokat zavarnánk kikapcsolódás közben" - mondta Németh Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.