Parlamentben szoptatott a politikus: videó

baba szoptatás videó parlament
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő jelenetnek lehettek szemtanúi a kanadai parlament legutóbb ülésének nézői: az egyik politikus megszoptatta három hónapos gyermekét.

A 31 esztendős kanadai politikus, Karina Gould három hónapja adott életet gyermekének, akit a parlament legutóbbi ülésére is magával vitt. A kis Oliver egyszer csak megéhezett és édesanyja pedig ott helyben megszoptatta, miközben egy másik politikus épp felszólalt.

Nincs mit szégyellni a szoptatáson. A babáknak enniük kell, nekem pedig szavaznom, ennyi" – nyilatkozta szűkszavúan a politikus az ülést követően.

Meghan Markle szóba sem áll apjával a botrányos interjú ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180625-meghan-markle-szoba-sem-all-apjaval-a-botranyos-interju-ota-thomas-markle.htmlHatalmas botrányt okozott Thomas Markle legutóbbi tévéinterjújával. A lánya, Meghan állítólag már szóba sem áll vele emiatt. TV + Sztárok--Király Linda új frizurát csináltatott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiraly-linda-uj-frizurat-csinaltatott-foto.htmlKirály Linda nemcsak hangjával varázsolja el a rajongókat, hanem kinézetével is, melyet most fel is frissített: új frizurát csináltatott. TV + Sztárok--Szebeni István elvesztette mobiltelefonját: Facebook-oldalán kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szebeni-istvan-elvesztette-mobiltelefonjat-facebookoldalan-kert-segitseget.htmlNagyon szerencsétlenül járt Szebeni István, számára fontos dolgot hagyott el ugyanis: a telefonját.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAsszisztense szerint megölték Whitney Houstont http://www.life.hu/sztarok/20180625-asszisztense-szerint-megoltek-whitney-houstont.htmlAz egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. TV + Sztárok--Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-vagyonos-idosodo-noknek-dolgozna-alekosz.htmlAlekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja. TV + SztárokOrigoBikiniben pózolt a várandós Tápai Szabinahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-bikiniben-pozolt-a-varandos-tapai-szabina-instagram.htmlNovemberben érkezik majd Tápai Szabina és Kucsera Gábor babája. A pár már a neveken töri a fejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.