5 mellszépítő gyakorlat, felejtsd el a plasztikai sebészt

mell tippek plasztika gyakorlat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell rögtön plasztikai sebész kése alá feküdni, ha nem vagy elégedett. Itt van 5 gyakorlat, amiktől megszépül a melled.

Ha nem vagy elégedett a melleddel íme néhány szuper gyakorlat, amiket ha rendszeresen végzel, átformálhatják kebleidet.

Labdával feszesíts:

Ez zsír, Feszes cicik hetek alatt - Így csináld!, Nagy Amarilla Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Érdemes otthonra beszerezni egy fitnesz labdát, amit bármikor elő tudsz venni. Vedd a két alkarod közé a labdát úgy, hogy a tested és a karjaid derékszöget zárjanak be egymással. Tolt magad alá a popsid és a csípőd. Kezd el az alkaroddal összeszorítani a labdát majd lazíts rajta. Ezt a pumpáló gyakorlatot ismételd meg két percig, ahányszor csak tudod.

Pillangógyakorlat:

Ez zsír, Feszes cicik hetek alatt - Így csináld!, Nagy Amarilla Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Vegyél 1-1 kilós súlyzót, ha nincs kéznél, jó lesz az ásványvizes flakon is, megtöltve. Csípőszélességben állj terpeszbe, majd oldalsó középtartásba emeld fel a kezed. Végezd a tárogatást 3x25-ször

Női fekvőtámasz:

Ez zsír, Feszes cicik hetek alatt - Így csináld!, Nagy Amarilla Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fekvőtámasz az egyik legjobb kar- és mellfeszesítő gyakorlat. Ha nem tudod nyújtott lábbal végezni, térdelhetsz is, összekulcsolt lábakkal, ez az ún. női fekvőtámasz. Minél mélyebbre viszed le a törzsed, annál hatásosabb a gyakorlat. 3x15 alkalommal végezd el.

Vajna Timi felvette, ahogy Andy Vajna horkol és meg is osztotta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-vajna-timi-felvette-ahogy-andy-vajna-horkol-es-meg-is-osztotta-kozossegi-oldalan.htmlVajna Timi egyre több intim pillanatot oszt meg életéből. Ezúttal azt mutatta meg követőinek, hogy sem ő sem a macskája nem tudott aludni Andy horkolásától. TV + SztárokOrigoHujber Feri eltűnt: állítólag egy londoni étteremben látták felszolgálnihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-hujber-feri-eltunt-allitolag-egy-londoni-etteremben-lattak-felszolgalni.htmlHujber Feriről április óta semmi hír. Akkor közölte közösségi oldalán, hogy befejezi és átvonul egy másik oldalra, azóta senki sem tudja, mi lehet vele. Kollégái és barátai sem tudják őt elérni.TV + Sztárok--Elkelt Klapka György legendás üzlete, a Vámház körút 9http://www.life.hu/sztarok/20180626-elkelt-klapka-gyorgy-legendas-uzlete-a-vamhaz-korut-9.htmlVégre új vevőre talált Klapka György egykor legendás üzlete, mely a Vámház körút 9-es szám alatt található. Az Aranyember már korábban is árulta, mert túl öregnek érezte magát a vezetéséhez, akkor 400 millió forintot kért érte. Gyerekeinek 320 millióért sikerült túladniuk rajta, állítja egy napilap.TV + Sztárok--Idegösszeomlást kapott a forgatáson Angelina Jolie, gyerekei miatt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20180625-idegosszeomlast-kapott-a-forgatason-angelina-jolie.htmlA Démona című film második részét forgatja épp Angliában Angelina Jolie, aki az egyik jelenet kellős közepén kapott idegösszeomlást.TV + Sztárok--Egy pattanás miatt kellett bekötni Tóth Andi combját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-egy-pattanas-miatt-kellett-bekotni-toth-andi-combjat-foto.htmlTóth Anditól megszokhattuk, hogy élete minden mozzanatát szívesen megörökíti és meg is mutatja követőinek. Ezúttal bekötött combját fotózta.TV + Sztárok--Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.