Az elmúlt években sok kihívással kellett szembenézniük Dobó Ágiéknak, de vették az akadályokat, és már látják az alagút végét. Beköltözhettek új otthonukba, ami még ugyan nincs teljesen kész, de így is nagy mérföldkőhöz érkeztek ezzel. Sírva mesélt erről a szépségkirálynő. 

Hosszú hónapok fáradalmait zárhatták le Dobó Ágiék, ugyanis végre sikerült beköltözniük új otthonukba. Az építkezést nagyon megszenvedték, és habár még most sincs teljesen kész a házuk, minden megpróbáltatás megérte. Instagram-oldalán sírva vallott a szépségkirálynő az örömteli pillanatról, amikor birtokba vehették otthonukat.

Dobó Ági a megpróbáltatások ellenére boldogForrás: Instagram/Dobó Ági

"...ez biztosan egy történelmi pillanat, és nap a Családunk életében. Hosszú évek munkája, és fáradalmai után pár perccel ezelőtt, 2018.június 25-én éjfél előtt 10 perccel MINDENKI A HELYÉRE KERÜLT. Arra a helyre, ahol remélem a következő években egészségben, szeretetben, szerelemben és békében fogunk élni. Ettől a perctől már nem az építkezésre járunk ki abba a házba, aminek minden egyes négyzetcentiméterét mi álmodtak meg, raktuk össze, miközben időről időre, újra és újra erőt kellett egymásból merítenünk, hogy ne engedjük el, adjuk fel, mert azt hittük minden szempontból túlvállaltuk magunkat... Igazából hosszú hetek, hónapok vannak hátra addig, hogy ne csak Mindenki, hanem MINDEN a helyére kerüljön, mert borzasztó káosz van körülöttünk, és egy közel sem kész házba költöztünk, DE ITT VAGYUNK. A Mi, saját, csodálatos otthonunkban. És én nem tudok most nem sírni. A fáradtságtól, az előttünk álló további hosszú, és fáradalmas hetek gondolatától, a büszkeségtől, a boldogságtól. ÉLET! Jelentem EZT IS TÚLÉLTÜK!" - írta a szépségkirálynő.

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,