Új plank-világrekord: a 60 éves George Hood 10 óra 10 percen át volt ebben a pózban

planking világrekord edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki az elmúlt években nem egy kő alatt élt, biztosan tudja, hogy a plank az egyik legjobb has- és törzsizom-erősítő gyakorlat (itt meg is nézheted), ám cserében egyáltalán nem könnyű szabályosan végrehajtani. A legtöbb embernek pár perc is nehezére esik, de nem George Hoodnak, aki 10 óra 10 percen keresztül kitartotta a pózt. 

George persze nem egy átlagos nyugdíjas, hanem nyugalmazott tengerészgyalogos, szóval az edzettségi szintje nem csak a korabelieknél sokkal jobb. Mi a magunk részéről el sem tudjuk képzelni, hogyan bírta ki a több mint 10 órát, de mindenesetre gratulálunk. Ő az:

Bikiniben kapta el az eső Adát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-bikiniben-kapta-el-az-eso-adat-pinter-adriennt-foto.htmlAda napozása meghiúsult, de egy fotót azért lőtt és posztolta. Ennek pedig sokan örülnek. TV + SztárokOrigoFeleségéről beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-felesegerol-beszelt-havas-henrik-17-eves-koruk-ota-egyutt-vannak.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült - ahogy Havas hívja - Havasné. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huViaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoTele van adóssággal MC Hawerhttp://www.life.hu/sztarok/20180624-tele-van-adossaggal-mc-hawer-korabbi-alkoholproblemai-miatt.htmlAz elmúlt években hatalmas adósságot harmozott fel MC Hawer. A már gyógyult Koczka Géza alkoholproblémái miatt odáig jutott, hogy minden vagyonát arra kellett fordítania, hogy adósságait rendezze. TV + Sztárok--Egy családi ház árába került Zámbó Jimmy sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egy-csaladi-haz-araba-kerult-zambo-jimmy-enekes-sirja.htmlZámbó Jimmy sírja monumentális, a csepeli temető egyik legfeltűnőbb emlékhelye. Most az is kiderült, mennyibe került a felállíttatása. TV + SztárokOrigoBabaprojekt: Vajna Tímea köszönetet mondott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180624-vajna-timea-koszonetet-mondott-rajongoinak-babaprojekt.htmlAhogy már megírtuk, Vajna Tímea és Andy Vajna gyereket szeretnének. Timi hormonkezelést kap, és Instagramja tanúsága szerint már meg is történt a petesejtleszívás. Arról is posztolt, hogy nagyon megviselik a szervezetét a beavatkozások. Legutóbb pedig rajongói tanácsait köszönte meg a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.