Milliós nyári öltözet egy sima hétköznapon: így borzolja a kedélyeket Zimány Linda

fashion week Fendi Balenciaga utazás Zimány Linda Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors szúrta ki, hogy Zimány Linda milliós ruhadarabokat visel egy szimpla hétvégi repüléshez is. A modell a bécsi reptérről posztolt pénteken.

Dél-Franciaországba utazott Zimány Linda pénteken. Bejelentkezett a bécsi reptérről, és a szállodai szobájából is érkezés után. A repüléshez egy fehér pöttyös ruhát, fekete vászoncipőt, hatalmas méretű, kerek napszemüveget, farmerkabátot és egy kockás táskát visel. Ez forintosítva több mint egy millió forint.

A farmerkabát a Balenciaga divatház terméke, ára körülbelül 350.000 forint. A Chanel vászoncipő 250.000 forint. A Fendi napszemüveg 128.000 forintba kerül. A pöttyös ruha márkája nem ismert, de a nyíregyházi üzletben szerezte be Linda. A boltban luxusmárkák termékeit lehet megrendelni, megvásárolni. Olyan darabot is tartanak, amilyent már például Beyoncé is viselt. A fekete-fehér kockás Dior táska pedig a 2018-as nyári kollekció egyik darabja, ára körülbelül 690.000 forint. Ez összesen hajszál híjján másfél millió forint. A kockás táska előtti kis barna "szütyőt" pedig még számításba se vettük...

Amazing vibes #breeze #monaco #vibes #blonde #fashion #france #southfrance #cotedazur #seaview (rucim tageltem )

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Luxushotelben csipkedték meg az ágyi poloskák Sabrina Jale modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-luxushotelben-csipkedtek-meg-agyi-poloskak-sabrina-jale-modellt.htmlA brazil szupermodell, Sabrina Jale beperelte azt a hotelt, amelyben az egyik éjszaka ágyi poloskák csipkedték meg. TV + SztárokOrigoPintér Mariann új frizurájáról posztolt, de a melleit is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-pinter-eden-hotel-mariann-uj-frizurajarol-posztolt.htmlAz Éden Hotel lányai már csak ilyenek. Úgy tűnik, ma nem csak Snjezi, de Pintér Mariann is közszemlére tette kebleit. TV + SztárokOrigoA királynő jelenlétében szegett szabályt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180701-a-kiralyno-jelenleteben-szeget-szabalyt-meghan-markle-ii-erzsebet.htmlMeghan Markle újabb hibát vétett, az alattvalók előtt szerette volna megfogni férje, Harry herceg kezét. Ráadásul a királynő is jelen volt az eseményen. TV + Sztárok--Hatalmasat terpesztett bikiniben Amber Rose: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-hatalmasat-terpesztett-bikiniben-amber-rose-modell.htmlAz extravagáns Amber Rose újabb fotóval sokkolta rajongóit: ezúttal a medence mellett terpesztett be bikiniben. TV + Sztárok--VOLT 2018: Így változott meg az AWS zenekar tagjainak az élete az Eurovízió ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-igy-valtozott-meg-az-aws-zenekar-tagjainak-az-elete-az-eurovizio-ota-siker.htmlAz AWS zenekar a hazai rock-metál feltörekvői közül lépett az Eurovízió színpadára, azóta viszont gyökeresen megváltozott az életük, fellépésről fellépésre járnak, hatalmas teltházas bulikat tartanak, mint ahogy azt délután 3-kor a Volt fesztiválon is bebizonyították. Arról, hogy hogyan vélekedik a szakma róluk, és mi történt velük az Eurovízió óta, a zenekar a Volton mesélt a Life.hu-nak.TV + Sztárok--VOLT Fesztivál 2018: Lobenwein Norbert főszervező értékelte a rendezvénythttp://www.life.hu/sztarok/20180701-volt-fesztival-2018-lobenwein-norbert-foszervezo-ertekelte-a-rendezvenyt.htmlSikeresen lezajlott a soproni Volt Fesztivál, ahol a színpadon ismét kitettek magukért a világ legnagyobb sztárjai. Azonban a jó koncertek mellé óriási eső is párosult, ami a főszervező szerint eléggé visszafogta a fesztiválkedvet. Lobenwein Norbert a Life.hu-nak elmondta, hogyan értékeli az idei rendezvényt, de néhány kulisszatitkot is elárult a Volton megfordult világsztárokról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.