Cuki fotót posztolt gyermekeiről Farkasházi Réka

baba gyerekek Farkasházi Réka cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka megmutatta egy hónapos kislányát: a tündéri Tamara épp nővére karjaiban szundikál.

Június elején született meg Farkasházi Réka második gyermeke. Az egy hónapos kis Tamaráról most elképesztően cuki fotót posztolt az édesanyja a közösségi oldalára: épp alvó nővérén szundikál. Az immár 9 éves Rebeka láthatóan már most odáig van kishúgáért, karjával védelmezően átöleli a kicsit.

A lányoknak egyébként van egy fiútestvérük is, Benjámin 2004-ben látta meg a napvilágot.

Csajok #Rebeka #Tamara #egyhónapos #márnemújszülött #csecsemő

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,

Harmincas szinglik és az internetes társkeresők - Interjúhttp://www.life.hu/csalad/20180628-harmincas-szinglik-es-az-internetes-tarskereso-oldalak-interju.htmlTársat találni a harmadik X-en túl nem egyszerű feladat. A lehetőségek a kor előrehaladtával egyre szűkülnek. A kortársak többsége már családot alapított, gyermeket nevel, kapcsolatban él. A biológiai óra könyörtelenül ketyeg. Egy 35 éves nő, nevezzük Csengének, most őszintén vallott a társkeresés buktatóiról és kellemes meglepetéseiről. CsaládOrigoApa lett a világbajnok műugró és házastársa, az Oscar-díjas forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/csalad/20180702-apa-lett-a-vilagbajnok-muugro-tom-daley-es-hazastarsa-az-oscardijas-forgatokonyviro-dustin-lance.htmlApa lett Tom Daley brit olimpikon, háromszoros világbajnok műugró és azonos nemű házastársa, Dustin Lance Black Oscar-díjas amerikai forgatókönyvíró. CsaládOrigoFoci vb: Eva Longoria csodás babafotóval drukkol Mexikónakhttp://www.life.hu/csalad/20180701-eva-longoria-csodas-babafotot-posztolt-a-foci-vb-kapcsan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, június végén megszületett Eva Longoria első gyermeke, aki a Santiago Enrique nevet kapta. A büszke anyuka így már babájával együtt drukkolhat férje, Jose Antonio Baston hazájának. Család--Foci vb: Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?http://www.life.hu/csalad/20180701-shakira-es-gerard-pique-hazaja-is-a-legjobb-16-kozott-a-foci-vb-n.htmlMa délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában. Család--Beteg lehet Johnny Depp tinédzser fia, Jackhttp://www.life.hu/csalad/20180628-beteg-lehet-johnny-depp-tinedzser-fia-jack.htmlKomoly egészségi problémával küzd Johnny Depp 16 éves fia, Jack. Család--Foci-vb 2018: Könnyek között csókolta feleségét Simon Kjaerhttp://www.life.hu/csalad/20180628-focivb-2018-konnyek-kozott-csokolta-feleseget-simon-kjaer.htmlA Franciaország-Dánia focimérkőzés után rohant oda feleségéhez Simon Kjaer játékos, akinek mindössze 20 másodperc jutott kedvesével. Régóta nem látták egymást a világbajnokság miatt, most könnyek között omlottak egymás kajraiba. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.