II. Erzsébet imádja a neon színeket, kiderült, hogy miért

Forrás: AFP -
királyi család viselet II. Erzsébet brit királynő ruha neon szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában ritkán látni halvány vagy épp semleges színekben a brit uralkodót, II. Erzsébetet. Úgy tűnik, minél idősebb, annál inkább kedveli a neon színeket. Most kiderült, miért.

Zsófia wessexi grófné a The Queen at 90 című dokumentumfilmben elmondta a titkot a királynő öltözködéséről. Vagyis azt, hogy miért szereti II. Erzsébet annyira a neon színeket.

Erzsébet királynő szeretné, ha a tömegen keresztül is észrevennék Forrás: AFP

Ahogy idősödik, a királynő egyre inkább hord harsány színeket. A Rieader's Digest cikke szerint a wessexi grófné azt mondta a filmben, hogy II. Erzsébet ezzel is szeretne kitűnni. Úgy látja, hogy ha visszafogott színeket hordana, nem tűnne ki a tömegből. Az embereknek azt kell mondania: "Láttam a királynőt!" Akár a tömegen vagy a kordonokon keresztül is.

Ez pedig úgy lehetséges, ha feltűnő színeket hord.

Portré: Jimmy Choo, a cipőmágushttp://www.life.hu/trend/20180628-portre-jimmy-choorol-a-cipotervezorol.htmlAmit a Rolex óramárka, a Chanel parfüm vagy az elegáns ruhák között a Dior képvisel, nos, mára odaértek a Jimmy Choo cipői. Hírnevét a világban a kézzel készített női cipőinek minősége és stílusa alapozta meg. A sztárok sem restek csillagászati összegeket fizetni azért, hogy belebújjanak legújabb kollekciójának csillogó darabjaiba, és azt megmutassák a vörös szőnyegen. Trend--Striáikkal, narancsbőrükkel pózolnak a modellekhttp://www.life.hu/trend/20180702-striaikkal-narancsborukkel-pozolnak-a-modellek.htmlMeglepőt húzott az egyik népszerű divatmárka: fürdőruhás modelljeik striáit és narancsbőrét ezentúl nem retusálják. TrendOrigoSzőrös hónaljukat borotválják a nők a reklámban: videóhttp://www.life.hu/trend/20180702-szoros-honaljukat-borotvaljak-a-nok-a-reklamban.htmlElkészült az első olyan borotvareklám, ahol azt is megmutatják, hogyan is fest a nők teste a borotválás előtt és közben. Trend--Az alacsony és a magas lányok divatdilemmáihttp://www.life.hu/trend/20180628-igy-tunhetsz-alacsonyabbnak-vagy-magasabbnak-divattippek.htmlÁtlagosnak lenni néha kiváltságnak tűnik azok számára, akik valamilyen szempontból kilógnak ebből a kategóriából. Pedig a magasság nem lehet a boldogság akadálya! Néhány optikai trükk is elég ahhoz, hogy a kicsi, filigrán nők és a magas lányok is modelleknek érezzék magukat. A sztárok is így csinálják... Trend--Milliós nyári öltözet egy sima hétköznapon: így borzolja a kedélyeket Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20180702-millios-nyari-oltozet-egy-sima-hetkoznapon-igy-borzolja-a-kedelyeket-zimany-linda.htmlA Bors szúrta ki, hogy Zimány Linda milliós ruhadarabokat visel egy szimpla hétvégi repüléshez is. A modell a bécsi reptérről posztolt pénteken.TrendOrigoImádja az internet az összenőtt szemöldökű lányt, Sophia Hadjipantelithttp://www.life.hu/trend/20180629-imadja-az-internet-az-osszenott-szemoldoku-lanyt.htmlImádja az internet Sophia Hadjipantelit, azt a görög-ciprusi modellt, akinek össze van nőve a szemöldöke. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.