Magyarország Szépe 2018: Szarvas Andrea lett a győztes

Forrás: instagram.com/missworldhungary/ -
Szarvas Andrea szépségkirálynő Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este tartották az idei Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, amelyet élőben adott a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

A show házigazdái Kraszkó Zita és Kovács Kokó István voltak. A műsorban olyan sztárok léptek fel, mint az osztrák Cesár Sampson, Vastag Csaba, Király Viktor, és Freddy. A verseny 16 indulója közül az első ötbe Fekszi Szimonetta, Galambos Patrícia, Szarvas Andrea, Józsa Eszter és Tóth Panni kerültek be.

A közönség díjas, azaz a legszebb mosoly tulajdonosa Szarvas Andrea lett. A második udvarhölgy, azaz a verseny harmadik helyezettje Józsa Eszter lett, az első udvarhölgy címét, azaz a második helyezett Galambos Patrícia szerezte meg. Szarvas Andrea pedig mindent vitt, ő lett 2018-ban a Magyarország Szépe cím birtokosa.

Magyarország Szépe: Szarvas Andrea

Magyarország Szépe 2018: Szarvas Andrea lett a győztes Forrás: instagram.com/missworldhungary/

Az első udvarhölgy, Galambos Patrícia


A második helyezett, Galambos Patrícia Forrás: instagram.com/missworldhungary/


A második udvarhölgy, Józsa Eszter

A harmmadik helyezett, Józsa Eszter Forrás: instagram.com/missworldhungary/



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.