Ashley Graham szexi fotót posztolt: így gyűrődnek hurkái a habokban

fotó plus size modell Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham a világ legismertebb és legjobban kereső plus size modellje. Ezúttal dögös pózba vágta magát az óceán hűsítő habjai között. Neked bejön?

Még mindig megosztó a divatvilágban a plus size modellek jelenléte. Van aki szerint dögösek a telt nők és mivel ez a kinézet az átlagos a nők körében, így meg kell mutatni a világnak a röcögős hájakat is. Akadnak azonban olyanok, akik szerint még mindig a gazella testű modellek az esztétikusak a képernyőn illetve a divatmagazinokban.

Ashley Graham volt az első plus size modell, aki helyet kapott a világ legjobban kereső modelljei között. Olyan újságokban és divatanyagokban szerepelt már, ahová eddig csak szupermodelleket válogattak be. A szexi sztár büszkén vállalja telt idomait és retusálás nélkül mutatja meg gyűrődő hurkáit is. Ezúttal

egy apró bikiniben vágta magát szexi pózba

az óceán hullámai között a Sports Illustrated magazin kedvéért.

Ashley Graham Forrás: Insta Story

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.