Foci vb: Így ünnepelték a győzelmet a horvát sztárcsemeték

Forrás: AFP/Alexander Nemenov -
Ivan Perisic Anglia foci vb 2018 Domagoj Vida Horvátország Ivan Strinic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horvátország 2-1-re győzte le Angliát, Mandzukic 110. percben lőtt gólja ugyanis eldöntötte a találkozót. A meccs utáni örömmámorról már összegyűjtöttük a legjobb fotókat, de a legcukibb pillanatok számunkra egyértelműen azok voltak, amikor Perisic, Vida és Strinic gyermekei bent futkároztak a Luzsnyiki Stadion gyepén.

Horvátország bejutott a foci vb döntőjébe

Nem várta meg a tizenegyeseket a horvát válogatott, a hosszabbításban letudták a találkozót, így ők lesznek ott vasárnap a franciákkal a döntőben. Ennek pedig a játékosok gyermekei is nagyon örültek:

A horvát Domagoj Vida sztárcsemeték gyűrűjében Forrás: AFP/Mladen Antonov

A hatalmas örömmámort csak fokozta, hogy az ünneplő focistákhoz csatlakoztak a sztárcsemeték is, akiket a lefújás után nem sokkal be is küldtek a fűre:

Domagoj Vida csapattársa, Perisic gyerekeivel Forrás: AFP/Yuri Cortez

Ezen a képen látszik Ivan Perisic két gyermeke, Leonardo és Manuela, Domagoj Vida kisfia, David, valamint Ivan Strinic gyermekei, Marta és Pietro:

Perisic és a horvát kisgyerekek Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Sebnem Coskun

Perisic, Strinic és Vida gyermekei önfeledten ünnepeltek papáikkal:

Perisic, Strinic és Vida gyermekei Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Sebnem Coskun

Luka Modric és Vida már az oroszok elleni győzelem után is gyerkőceikkel cukiskodtak, azokat a fotókat a linkre kattintva nézheted meg.

Így szalad döntős papájához Domagoj Vida gyermeke, David Vida:

Domagoj Vida és kisgyermeke, David Vida Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Korábbi cikkünkben beszámoltunk Dejan Lovren focirajongó csemetéjéről is, a hároméves Josip Lovrenről is, akiről a minap egy tündéri videó járta be a netet. Érdemes megnézni őt is!

Itt vannak az elsodort fotós, Yuri Cortez képei

Már látható néhány annak a fotósnak a képeiből, akit a horvátok elsodortak a gólöröm pillanatában.


A játékosok Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után temették maguk alá Yuri Cortezt, az AFP Mexico fotósát, aki persze végigkattintgatta az esetet. Lássuk a képeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.