Szerinted melyik volt a legszebb királynő a Magyarország Szépe győztesei közül? Szavazz!

Gelencsér Tímea szavazás legszebb Szarvas Andrea királynő Kulcsár Edina Magyarország Szépe Koroknyai Virág Kiss Daniella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe címet sok gyönyörű hölgy viselte az elmúlt években, szavazz, hogy szerinted melyik királynő volt a legszebb!

1996 óta évente megválasztják Magyarország legszebb hölgyét, vagyis Magyarország Szépét, aki majd a rangos világversenyen, azaz a Miss Worldön képviselheti hazánkat. Idén Szarvas Andrea viselheti a koronát, amely az elmúlt években sok gyönyörű hölgy fejére került már. Tavaly Koroknyai Virág viselhette, azelőtt Gelencsér Tímea. Neki Kiss Daniella adta át a fejdíszt, ő pedig Kulcsár Edinától kapta meg. Az elmúlt öt évben ők voltak Magyarország legszebb hölgyei, neked melyikük tetszik a legjobban? Kattintsd végig a galériánkat a lányokról, majd szavazz a legszebbre!

Forrás: Polyák Attila - Origo
1 / 5
Fotó: Polyák Attila - Origo
1 / 5
Fotó: Mudra László/Origo
1 / 5
Forrás: Zsigmond László Márton/Life.hu
1 / 5
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
1 / 5
Forrás: Polyák Attila - Origo
1 / 5
Fotó: Polyák Attila - Origo
1 / 5
Fotó: Mudra László/Origo
1 / 5
Forrás: Zsigmond László Márton/Life.hu
1 / 5
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
1 / 5
Forrás: Polyák Attila - Origo
1 / 5
Fotó: Polyák Attila - Origo
1 / 5
Fotó: Mudra László/Origo
1 / 5
Forrás: Zsigmond László Márton/Life.hu
1 / 5
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
1 / 5

Szerinted ki a legszebb a Magyarország Szépe győztesei közül?

Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoDemi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Bikinis fotókat posztolnak a Jóban Rosszban színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-bikinis-fotokat-posztolnak-a-joban-rosszban-szinesznoi.htmlNyáron a sztároknak is jut idejük a kikapcsolódásra, a Jóban Rosszban színésznői a vízpartról jelentkeztek be, hogy megmutassák rajongóiknak, hogyan telik számukra a szünidő. TV + SztárokOrigoTopless süttette magát Katie Price (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180716-toplessben-suttette-magat-katie-price-18.htmlNem volt szégyenlős Katie Price, amikor a thaiföldi nyaralás alatt ledobta bikinifelsőjét és topless indult a habok közé. TV + Sztárok--Így néz ki ma Gloria Estefan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-igy-nez-ki-ma-gloria-estefan.htmlImmár 60 esztendős Gloria Estefan énekesnő, aki most elárulta boldog házassága titkát. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi egy amerikai színésszel, Dylan Sprouse-zal izgulta végig a vb-döntőthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-palvin-barbi-egy-amerikai-szinesszel-dylan-sprousezal-izgulta-vegig-a-vbdontot.htmlPalvin Barbi a helyszínen szorított a horvátok győzelméért vasárnap, de sajnos nem az általa favorizált csapat nyert. Szerencsére azonban Barbinak volt kivel megosztania bánatát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.