Kiakadtak a rajongók Náray Tamás kijelentésén

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fashion week kijelentés kiakadás szegénység Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Náray Tamás közösségi oldalán tett kijelentése, miszerint aki szegény, az ne is öltözzön divatosan.

Meghökkentő bejegyzést tett közzé Náray Tamás a Facebook-oldalán. A divattervező tulajdonképpen kijelentette, hogy aki szegény, az ne öltözzön divatosan.

Eleve a divat, meg az olcsóság... olyan, mint a vegetáriánus májkonzerv. Vagy még jobb jutott eszembe, olyan, mint a házias jellegű. Amikor az olyan, mintha házi volna, de nem az, és már annak is csak a jellege van meg... na ilyen az olcsó divat. Tudom... hogy az olcsó is lehet szép, meg divatos is. Hát hogyne. Persze. Meg a turi is, ha valaki „szegény", úgymond. De aki „szegény" az, miért akar divatozni?" – idézi Náray Tamás szavait a Ripost.

Rajongóinak sem tetszett Náray Tamás kijelentése Fotó: Szabó Gábor - Origo

A bejegyzést azóta eltávolította a divattervező, de a lap szerint rengeteg negatív kommentet kapott követőitől.

Kedves Tamás! Én imádom Önt. De ez a téma ne legyen már ennyire fekete és fehér. Ha én személy szerint megtehetném (de nem), akkor sem adnék egy-egy darabért urambocsá százezreket. Ez értelmetlen, irreális és felesleges. Embernek nem ettől érzem magam. Azt gondolom, nem szoktam botrányosan felöltözni, pedig nem több havi fizetésből oldom meg. Fentiek alapján nevezhetjük Andreát szegénynek, de kérdezem: akkor most ássa el magát?" – írta egy kommentelő.

Tudtad, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág? Így lehetsz tudatosabb vásárló!http://www.life.hu/trend/20180717-a-divatipar-a-masodik-legszennyezobb-iparag-csokkentsd-a-fogyasztasodat.htmlA szén-dioxid-kibocsátás, a vegyszeres szennyezés és a felfoghatatlan mértékű vízfogyasztás a második legszennyezőbb iparággá tette a divatipart, így közvetlenül az olajipar mögé zárkózott fel. Nem árt tisztában lenni ezzel, és elindulni a tudatos fogyasztóvá válás útján. TrendOrigoMohamed Fatima rengeteget fogyott, plus size modell letthttp://www.life.hu/trend/20180717--mohamed-fatima-rengeteget-fogyott-plus-size-modell-lett.htmlKözel 150 kilót nyomott a Fekete vonat tagjaként Mohamed Fatima, ám azóta rengeteget fogyott. Az énekesnő csodás formában van, plus size modell lett. TrendOrigoIdén nyáron is hódít a sárga szín: inspirálódj a sztároktólhttp://www.life.hu/trend/20180716-meg-mindig-hodit-a-sarga-szin.htmlMár 2016-ban is cikkeztünk arról, hogy a sárga árnyalatai milyen nagy közimádatnak örvendenek Hollywoodban, még a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen viselik, és az az igazság, hogy a sárgamánia azóta is tart. Inspirálódj a külföldi sztároktól! TrendOrigoSzerinted melyik volt a legszebb királynő a Magyarország Szépe győztesei közül? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180717-szerinted-melyik-volt-a-legszebb-kiralyno-a-magyarorszag-szepe-gyoztesei-kozul.htmlA Magyarország Szépe címet sok gyönyörű hölgy viselte az elmúlt években, szavazz, hogy szerinted melyik királynő volt a legszebb! TrendOrigoCserpes Laura megmutatta, hogyan fest bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180715-cserpes-laura-megmutatta-hogyan-fest-bikiniben-foto.htmlCserpes Laura is megmutatta magát bikiniben: egy arany hattyún pózolt az énekesnő.TrendOrigoHeti trendjelentés: Hailey Baldwin mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180713-heti-trendjelentes-szerepel-benne-hailey-baldwin-kylie-minogue.htmlA hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.