David Beckham unokaöccse, Freddie Every hatalmas szegénységben él

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
David Beckham pénz vagyon család unokaöccs Freddie Every
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie Every, David Beckham 17 éves unokaöccse arról nyialtkozott a sajtónak, hogy bár a volt focista hatalmas luxusban él, ő édesapjával szinte nyomorog. Szeretné, újra felvenni a kapcsolatot Daviddel és a családdal.

David Bekcham testvére, Lyenne 11 évig élt házasságban férjével, Colinnal, ám végül elváltak. Az ő fiuk Freddie Every, aki most 17 éves. Ő tehát David Beckham unokaöccse, aki a válás után apjával maradt, ám ők nem élnek akkora luxusban mint a volt focista és családja.

Önkormányzati lakásban élnek, apja jelenleg munkanélküli, ő pedig kőművesnek tanul, egy hónapban 150 font, azaz 54 ezer forintot kap ösztöndíjként. Freddie a Mirrornak arról beszélt, hogy szeretné újra felvenni a kapcsolatot a Beckham családdal, hiszen gyermekkorában rengeteget játszott náluk. Ő is rajong a fociért és a divatért.

David és Victoria Beckham a hercegi esküvőn is részt vettek Forrás: AFP/Gareth Fuller

"Tele vagyok vegyes érzelmekkel. Csak azt akarom, hogy elmehessek hozzájuk ebédelni és beszélgessünk" - mondta az unokaöcs. Édesanyjával is ritkán találkozik, akinek szorosabb a kapcsolata a Beckham családdal.

Azt is elmondta: fáj látnia a közösségi oldalakon, ahogy unokatestvére, Brooklyn Beckham rengeteget keres New Yorkban, pedig még ő is csak 19 éves.

A róluk készült családi képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.