Új üdvöske a királyi családban: íme, a nő, aki szépségével túlszárnyal mindenkit

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Diana modell Lady Kitty Spencer királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az uralkodóház rajongói árgus szemekkel figyelik Katalin hercegnő, Meghan Markle és Pippa Middleton minden megjelenését. Alaposan kielemzik öltözetüket, sminkjüket, hajukat, viselkedésüket. Ám a divatvilág és a szépségipar nagyágyúi szerint az ő szépségüket is túlragyogja egy kék szemű, szőke hajú, angyali arcú modell a királynő udvartartásában. Az új üdvöskét Diana hercegnőhöz hasonlítják, nem véletlenül. Lady Kitty Spencer, a szívek királynőjének az unokahúga.

Bár nem kék vér csörgedezik az ereiben, mégis csak a királyi család tagja, hiszen édesapja Charles Spencer, Diana hercegnő öccse, így Harry és Vilmos herceg az első unokatestvérei. Hogy miért hasonlítják Diana hercegnőhöz? A szépségükön túl Lady Kittynek - ahogy egykori nagynénjének is - szenvedélye a jótékonykodás, az utazás, és a divat. Amikor Meghan és Harry esküvőjén megjelent csodálatos, fenyőzöld, virágokkal díszített Dolce & Gabbana ruhájában, a menyasszony mellett a legtöbb elismerést az ő outfitje kapta.

Lady Kitty Spencer, Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén Forrás: Getty Images

A divatvilág nagyon korán felfedezte őt, de nem könnyen adta be a derekát. Ugyan 1 évesen a Harper's & Queen magazin címlapján pózolt egykori modell édesanyjával, saját bevallása szerint sosem gondolta, hogy egyszer ő is modellként fog majd dolgozni.

Gyönyörű, nemes vonású arcának köszönhetően már iskolás korában üldözték az ügynökségek, hogy szerződjön velük, de a fiatal hölgy hallgatott az édesanyjára. Victoria Aitken arra ösztönözte lányát, hogy a tanulásra koncentráljon, és ő ennek örömmel tett eleget.

Lady Kitty Dél-Afrikában nőtt fel, ott járt egyetemre is. Művészettörténetet tanult Firenzében 3 évig, majd 6 évvel ezelőtt Londonba költözött, hogy a Regent's Egyetemen fejezze be tanulmányait. Az angol főváros a divat fellegvára, elemi erővel hatott rá. Kezdetben csak néhány fotózásra járt el, természetesen nem pénzkereseti okokból. Mindig is extravagáns életet élt, amelynek pillanatait örömmel osztja meg közel 500 ezres rajongótáborával az Instagramon.

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

Karrierjében az áttörést az hozta meg számára, amikor leszerződött a Storm Modell Ügynökséggel, amely olyan topmodellekkel dolgozik, mint Kate Moss vagy Cara Delevingne. Munkái felszaporodtak, szerepelt a spanyol Marie Claire és az orosz Elle címlapján is. A tavalyi esztendő szakmai téren új lehetőségeket hozott számára, amikor életében először kifutóra léphetett a Dolce & Gabbana divatshowján, a Milánói Divathéten. Természetesen az olasz márka idei tavaszi/nyári napszemüveg-kollekciójának kampányban is részt vett Velencében. Idén júniusban Spencer kisasszony a Bvlgari márka nagykövete lett.

- írta Instagram-követőinek.

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

A tervezők is rajonganak érte, és állítják, hogy egyedi érzéke van a divathoz, akárcsak egykori nagynénjének. Ő pedig éppen a napokban nyilatkozta viccesen, hogy annyira imádja a divatot, hogy néhány éve eljegyezte magát vele. Elárulta azt is, hogy bár az ízlése folyamatosan változik, a klasszikus és a nőies darabok állnak hozzá legközelebb. A királyi család legszebb arcának tehát bejött a modellkedés.

Ez a kijelentése csak azért meglepő, mert ha valaki Diana hercegnő unokahúga, igazából az egész élete egy tündérmese.

Lupita Nyong'o: a smink mint önkifejezéshttp://www.life.hu/trend/20180628-portre-lupita-nyongo.htmlKi ez a titokzatos, afrikai származású színésznő? A 12 év rabszolgaság, a Non-stop, a Fekete párduc, és számos hollywoodi szuperprodukció sztárja a Yale Egyetem drámai tagozatán diplomázott. Ő az első kenyai származású színésznő, akit az Amerikai Filmakadémia Oscar díjra jelölt, és alakításáért haza is vihette az arany szobrot. Néhány éve a Lancôme kozmetikai márka nagykövete lett. Mint sztárt ismerjük, mint nőt nem. Íme, a nő, akit eddig nem ismertünk. TrendOrigoAz idei nyári trend: mit, hova vegyünk fel?http://www.life.hu/trend/20180625-a-nyari-trend-szerint-mikor-mit-hova-vegyunk-fel-hogy-stilusosak-legyunk.htmlA nyári programdömping alatt sokakban felmerül a kérdés, mit vegyen fel, ha különböző rendezvényeken vesz részt, vagy szimplán csak a vízparton akar jól kinézni. Nagy Kriszta ruhatervező összefoglalja, jelenleg milyen irányvonalak léteznek, melyekből szerinte mindenki a saját korának, egyéniségének, ízlésének megfelelően válasszon ruhadarabokat. TrendOrigoBarna lányok, figyelem! Az idei legmenőbb hajszíntrend nektek kedvez!http://www.life.hu/trend/20180625-az-idei-ev-hajszin-trendje-a-rose-gold-de-vajon-kinek-all-jol.htmlMég hogy unalmas szín a barna! Milliónyi szép árnyalata van, amit a fodrászok minden évszakváltás előtt újragondolnak. 2018 nyertes színárnyalata egyértelműen a Rose Brown, azaz a rózsabarna szín, amely attól különleges, hogy nem hangsúlyosan, de megjelenik benne a rózsaszín árnyalata. TrendOrigoPortré: Jimmy Choo, a cipőmágushttp://www.life.hu/trend/20180628-portre-jimmy-choorol-a-cipotervezorol.htmlAmit a Rolex óramárka, a Chanel parfüm vagy az elegáns ruhák között a Dior képvisel, nos, mára odaértek a Jimmy Choo cipői. Hírnevét a világban a kézzel készített női cipőinek minősége és stílusa alapozta meg. A sztárok sem restek csillagászati összegeket fizetni azért, hogy belebújjanak legújabb kollekciójának csillogó darabjaiba, és azt megmutassák a vörös szőnyegen. Trend--Az alacsony és a magas lányok divatdilemmáihttp://www.life.hu/trend/20180628-igy-tunhetsz-alacsonyabbnak-vagy-magasabbnak-divattippek.htmlÁtlagosnak lenni néha kiváltságnak tűnik azok számára, akik valamilyen szempontból kilógnak ebből a kategóriából. Pedig a magasság nem lehet a boldogság akadálya! Néhány optikai trükk is elég ahhoz, hogy a kicsi, filigrán nők és a magas lányok is modelleknek érezzék magukat. A sztárok is így csinálják... Trend--Így fest most a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160415-jane-fonda-78-evesen-is-gyonyoru-ahogyan-korabbi-filmjeiben-is-lattuk.htmlA '80-as évek ünnepelt színésznője, az egykori szexszimbólum, Jane Fonda idén tölti be a 79. életévét. A legendás hollywoodi sztárt nemrégiben Tribeca Film Festivalon kapták lencsevégre, ahol meggyőződhettünk róla: ennyi év elteltével is remek formában van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.