Sarka Kata a szőke hajszínt választotta a barna helyett

Sarka Kata haj barna szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fotóval rukkolt elő Instagram-oldalán Sarka Kata, aki megváltoztatta a hajszínét. Eddig barna hajzuhataggal láthatták a tévénézők, most azonban szőkére váltott. 

Szőke hajszínre váltott Sarka Kata, akit eddig barna fürtökkel láthattak a tévénézők. Az új külsővel a Miss World Hungary egy hivatalos eseményén debütált, amelyről egy fotót is feltöltött Instagram-oldalára. Követői is igencsak megdöbbentek a hirtelen változáson, ám úgy tűnik, elnyerte a tetszésüket.

"Sokkal jobban áll a szőke haj! Dögös vagy!"

"Szupiii a hajad nagyon!" - írták a kommentelők Sarka Kata fotójához.

@missworldhungary #pressconference #today

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Hogyan lehetséges? A 12 órán át tartó sminkhttp://www.life.hu/trend/20180628-a-tartos-smink-titka-trukkok.htmlAmikor a reggeli indulás előtt az arcunkon feldobott festékkel elégedetten szemléljük magunkat a tükörben, jó lenne biztosnak lennünk abban, hogy ugyanígy fogunk kinézni késő este is. Vagy egész éjszaka, egy buli után. Adjuk meg ennek az esélyét! Bevetünk minden olyan trükköt, amit egy ügyes sminkes alkalmaz. TrendOrigoMeghan Markle nem viselhet szmokingot: Harry megtiltotta nekihttp://www.life.hu/trend/20180724-meghan-markle-nem-viselhet-szokingot-harry-megtiltotta-neki.htmlMeghan Markle szereti a divatot, a szabályok követését azonban nem annyira: ez a terve már Harrynél is kiverte a biztosítékot. Trend--Okok, amiért gyorsan zsírosodik a hajhttp://www.life.hu/trend/20180724-okok-amiert-gyorsan-zsirosodik-a-haj.htmlA zsíros haj nagyon sok esetben nem az igénytelenség jele, de mindenképpen csúnya és kellemetlen. Most tippeket adunk ahhoz: hogyan próbáld minél tovább megőrizni a hajad frissességét. Trend--A 193. balatonfüredi Anna-bál kulisszatitkaihttp://www.life.hu/trend/20180724-a-193-balatonfuredi-annabal-kulisszatitkai-video.html2018-ban tartották a 193. Anna-bált Balatonfüreden. A Life.hu betekintést nyert többek közt a konyhára, hogy megmutassa az impozáns báli menüt, de a főszervező is számtalan kulisszatitkot árult el, többek közt arról, hogyan lehet valaki a bál szépe. A magyar arisztokrácia legnemesebb bálján még a fagylalt díszítése is aranyból van, mi pedig azt is eláruljuk, mennyibe került a belépő az eseményre. Íme, az összefoglaló az Anna-bálról. TrendOrigoFalatnyi bikinialsóban kapták le Emily Ratajkowskit: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180723-falatnyi-bikinialsoban-kaptak-le-emily-ratajkowskit.htmlFalatnyi bikiniben ejtőzött a tengerparton férjével Emily Ratajkowski. A lesifotósok készítettek is róla pár fotót. Trend--Új üdvöske a királyi családban: íme, a nő, aki szépségével túlszárnyal mindenkithttp://www.life.hu/trend/20180723-lady-kitty-spencer-portre-a-kiralyi-csalad-uj-udvoskeje.htmlAz uralkodóház rajongói árgus szemekkel figyelik Katalin hercegnő, Meghan Markle és Pippa Middleton minden megjelenését. Alaposan kielemzik öltözetüket, sminkjüket, hajukat, viselkedésüket. Ám a divatvilág és a szépségipar nagyágyúi szerint az ő szépségüket is túlragyogja egy kék szemű, szőke hajú, angyali arcú modell a királynő udvartartásában. Az új üdvöskét Diana hercegnőhöz hasonlítják, nem véletlenül. Lady Kitty Spencer, a szívek királynőjének az unokahúga. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.