Megszületett VV Kinga kisbabája

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
VV5 kisbaba szülés VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február elején derült ki, hogy VV Kinga, azaz Kutai Kinga, a ValóVilág ötödik szériájának szereplője kisbabát vár. A kicsi apja már 2015-ben megkérte Kinga kezét, és már most, a baba születésével egy család lettek.

"Hello Világ!
Szeretném bemutatni az én gyönyörű, erős és egészséges Kisfiamat. Benett 2018.07.27-én 23:02-kor jött világra, hogy végleg elvarázsoljon. A tegnapi napon nem csak ő, én is megszülettem, Anyává tett. A legcsodásabb érzés és legnemesebb feladat, amit valaha kaphattam. Büszke vagyok Rád Picurkám, nálad nagyobb harcost, szuperebb kisfiút nem ismerek! Életem végéig óvni, őrizni, segíteni és szeretni foglak. Benivel nagyon hálásak vagyunk Édesanyámnak, aki a 9 hónap alatt Anya, Barát és Társ volt a mindennapokban... Soha nem engedted el a kezünket, hittél bennünk és önzetlenül szeretsz, amit életem végéig nem fogok tudni meghálálni. Nem is kaphattam volna a sorstól Nálad csodásabb Édesanyát és a Kisfiam jobb Nagymamát. Nagyon Szeretünk!" - írta kisbabája fotójához Kinga.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.