Jenna Jameson egykori pornósztár 26 kilótól szabadult meg: fotó

Forrás: Instagram/Jenna Jameson -
diéta fogyás pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalán jelentett be Jenna Jameson egykori pornósztár, hogy sikerült megszabadulni a szülés után rajtamardt felesleg nagy részétől. 

Több mint egy évvel ezelőtt adott életet harmadik gyermekének az egykori felnőttfilmes, azóta küzd túlsúlyával. „Lelkileg és fizikailag is lelassultam" – írta Instagramján Jenna, aki végül megtalálta azt a diétát, amivel eredményes tudott lenni.

Jenna Jameson egykori pornósztár 26 kilótól szabadult meg Forrás: Instagram/Jenna Jameson

A keto diétának hála már 26 kilótól sikerült megszabadulnia. „Boldogabbnak, okosabbnak és magabiztosabbnak érzem magam." – tette hozzá a volt pornósztár. Persze elkezdeni nem volt könnyű, az első hét kifejezetten gyötrelmes volt, de utána hozzászokott a teste, nem sóvárgott a tiltott élelmiszerek után, és ennek meg is lett az eredménye, melyet előtte-utána fotón mutatott meg a követőinek.

Jenna Jameson (@jennacantlose) által megosztott bejegyzés,

A legegészségesebb nyári desszert: chocobananahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-igy-keszitsd-el-a-chocobana-desszertet-ami-finom-es-egeszseges-is.htmlÍgy nevezik ezt a jeges finomságot a Karib-térségben és Dél-Amerikában, ahol jócskán megterem a banán, és a csokoládé fő alapanyaga, a kakaóbab. Az ottani forróság ihlette ezt a végtelenül egyszerű és nagyszerű desszertet, amely a nyári melegben felfrissít, és nemcsak finom, de egészséges is. Ez Zsír!OrigoA nyár egyik legegészségesebb gyümölcse a dinnyehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180729-a-nyar-egyik-legegeszsegesebb-gyumolcse-a-dinnye-sargadinnye.htmlNyakig benne vagyunk a dinnyeszezonban. A hatalmas, lédús gyümölcs nem csak kiválóan lehűt bennünket a nagy melegben, de a nyár egyik legegészségesebb gyümölcse is. Fogyassz minél többet belőle. Ez Zsír!OrigoTudósok állítják: a tányér színe is segíthet a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180727-tudosok-allitjak-a-tanyer-szine-is-segithet-a-fogyasban.htmlNem mindegy, hogy milyen színű tányérból eszik az, aki fogyni szeretne - állítják az Oxfordi Egyetem tudósai. Az egyik szín pedig erőteljesebb hatással bír, mint a többi. Ez Zsír!--A padlizsán kívül-belül megszépíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-a-padlizsan-jotekony-hatasa-a-szervezetre.htmlAkár tojásgyümölcsről, törökparadicsomról vagy a szerelem almájáról beszélünk, olyankor a padlizsánt emlegetjük. Nemcsak isteni ételeket készíthetünk belőle, de csodaszerként hat a szervezetünkre, és szépítő hatása is elismert. Ez Zsír!OrigoA KSH friss adatai szerint a lakosság több mint felének súlytöbblete vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180726-a-ksh-friss-adatai-szerint-a-lakossag-tobb-mint-felenek-sulytobblete-van-elhizas.htmlA KSH adatai szerint a lakosság több mint felének súlytöbblete van. Ez Zsír!--Egy új tanulmány szerint a túlzott zsírfogyasztás okoz elhízásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180726-egy-uj-tanulmany-szerint-a-tulzott-zsirfogyasztas-okoz-elhizast.htmlAz, hogy az étrendünk melyik része a leginkább felelős a hízásért, folyamatosan változik. Az utóbbi években a szénhidrát lett vörös posztó, egy új kutatás azonban meghazudtolja ezt az elméletet: újra a zsírt okolják. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.