Csobot Adélt megviseli második terhessége

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél Istenes Nátán terhesség Istenes Bence várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél már második gyermeküket várják. Bár Adél mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, a második terhesség megviseli. Őszintén beszélt arról, hogyan telnek napjai.

Csobot Adél 24 éves és második gyermekét várja. Mindig is fiatal anyuka akart lenni, vágya teljesült, ám elismerte: a második terhesség megviseli.

"Imádom, élvezem minden aprócska pillanatát, azt, hogy újra egy óriási pocakkal járhatok-kelhetek és azt, ahogy érzem, hogy nő bennem egy baba, aki napról napra aktívabb odabent, én pedig napról napra jobban szeretem és várom, addig a másik oldalon kimondom: igenis, baromira megvisel" - mondta a Blikk a fiatal édesanya.

Csobot Adél nehezebben viseli második várandósságát Forrás: Instagram/Csobot Adél

Azt is hozzátette: nem a nyári meleg, ami megviseli, sokkal fáradékonyabb, a kis Nátán miatt pedig már reggel 7-kor talpon van. "A nap végére, ami legkésőbb 8 órát jelent, engem bizony el lehet felejteni! Nincs esti filmnézés, mert a főcímig sem bírom nyitva tartani a szemem, nincs esti közös főzőcske, sőt még az esti „teraszra kiülős" hosszan tartó beszélgetések is feledésbe merültek. Ezek azok a beszélgetések, amelyek a legjobban hiányoznak" - mesélte a kismama. Ám azt is hangsúlyozta: nem panaszkodni szeretne.

"Közben pedig érzem, hogy pontosan emiatt vagyok ennyire odáig már most a kisfiamért, és hogy ezektől az ideiglenes állapotoktól lesz majd szép, vicces és igazán kedves számomra a jövőben ez a 9 hónap" - mondta a lapnak Csobot Adél.

Tom Cruise évek óta nem látta a lányát, most újra találkozhatnakhttp://www.life.hu/csalad/20180802-tom-cruise-evek-ota-nem-latta-a-lanyat-most-ujra-talalkozhatnak.htmlÉvek óta nem látta lányát Tom Cruise, aki a Szcientológia Egyház tagja. Volt felesége Katie Holmes elfordult a vallástól, az egyház tagjai pedig nem érintkezhetnek nem oda tartozókkal. A színészt lánya levelekkel bombázza, szeretne újra találkozni apjával. Család--Jennifer Aniston az anyaságról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180802-jennifer-aniston-az-anyasagrol-beszelt-nem-az-o-utja.htmlBár évről évre felröppent a hír, hogy Jennifer Aniston babát vár, a pletyka sosem bizonyult igaznak. A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba. Család--A nyári kánikula és forróság veszélyesebb gyermekeinkre nézve, mint hinnénkhttp://www.life.hu/csalad/20180730-a-kanikula-veszelyesebb-gyermekeinkre-nezve-mint-hinnenk.htmlBár a kisgyerekek látszólag jobban viselik a hőséget, nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint a felnőttek. Szülőként a te felelősséged, hogy megvédd a forróság és hozományai által okozott panaszoktól – kiszáradás, ájulás, napégés, napszúrás... stb. Mutatjuk, mire kell figyelned! CsaládOrigoEgy csecsemőről készült ultrahangképet osztott meg Naomi Campbell kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20180801-egy-csecsemorol-keszult-ultrahangkepet-osztott-meg-naomi-campbell-kedvese.htmlNaomi Campbell kedvese, a rapper Skepta egy csecsemőről készült ultrahangfelvételt osztott meg Instagram-oldalán, a rajongók máris találgatni kezdték, hogy talán a 48 éves modell gyermeket vár. Család--Nyári Dia remekül néz ki újdonsült anyukakénthttp://www.life.hu/csalad/20180801-nyari-dia-remekul-nez-ki-ujdonsult-anyukakent.htmlKét hete hozta világra kisfiát Nyári Dia, a Barátok közt színésznője. Most egy olyan fotót mutatott, melyen a csöppséget sétáltatta. Úgy tűnik, remek formában van és nagyon jól áll neki az anyaság. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoA szoptatás kultúrtörténete: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180731-a-szoptatas-anyatej-dajkasag-kulturtortenete-fotok.htmlAz újszülött anyatejjel való táplálásának fontossága sosem volt kétséges. Míg az állatok esetében e nélkül a kölykök nem maradhatnának életben, az embereknél erre már évezredek óta vannak alternatív módszerek. A szoptatás megítélése, fontossága és szerepe azonban koronként változott és változik ma is. A szoptatás mikéntje ugyanakkor sokat változott az elmúlt századokban. Nézzük meg tehát, a szoptatás kultúrtörténetét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.