Jáksó László csontsoványra fogyott: 24 kilót adott le

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
fogyás Jáksó László kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje nincsen képernyőn Jáksó László, ezért tűnhet drasztikusnak a fogyása. Az általunk megszokotthoz képest csontsoványnak tűnik a műsorvezető. 

Jáksó László könnyedén váltott életmódot miután lekerült a képernyőről. A tévés életmód alatt szedte fel magára a plusz kilókat a sok esti nassolással, alapvetően azonban ő mindig is vékony volt. Ám mi nem így szoktuk meg őt, ezért is tűnik drasztikusnak a fogyása, pedig csupán lehagyta a rossz szokásait. „Én is felfedeztem, amit már mindenki más: csak és kizárólag azon múlik a fogyás, hogy mit fogyaszt az ember. És persze van még pár módosító tényező, például az, hogy mikor eszünk. Annyi történt, hogy visszaálltam a normál étrendemre" – árulta el a HOT! Magazinnak Jáksó, aki azt is elárulta, hogy mennyit adott le: 24 kilót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.