Kucsera Gábor és Kiss Gergely a gyermeknevelésről mesél

Fotó: Glódi Balázs, styling: Jakab Tímea, smink: Nagy Júlia, haj: Cinquemani Alessandra -
szülő Kucsera Gábor apa Kiss Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi bajnok apákkal ismerkedhetünk meg, olyan férfiakkal, akik felértek a csúcsra, akár úgy is, hogy közben egy kisgyermek gondozásából is kivették a részüket. Dr. Kiss Gergely vízilabdázó és Kucsera Gábor egykori kajakozó is megosztják tapasztalataikat az olvasókkal.

Dr. Kiss Gergely két nagyobbik lányának születése és kiskora épp a vízilabdás karrierjének csúcsidőszakára esett. „Viki még halványan emlékszik az olimpiai arany utáni hazaérkezésekre és persze Patrícia is látott még a csúcson, amikor Montenegróban Bajnokok Ligáját nyertünk egy kiscsapattal és mindenki minket éljenzett, de Olíviának már nemigen lesznek ilyen élményei. 41 éves leszek szeptemberben, egy-két évnél tovább már biztosan nem játszom" – fejti ki az olimpiai bajnok vízilabdázó az Apa Magazinban.

Kiss Gergely a gyermekeivel Fotó: Glódi Balázs, styling: Jakab Tímea, smink: Nagy Júlia, haj: Cinquemani Alessandra

„Könnyen lehet persze, hogy Olívia már a nővéreinek fog szurkolni: Viki és Patrícia is ügyes és tehetséges vízilabdás, ráadásul elképesztően szorgalmasak, ami nekem nagyon tetszik. Egy átlagos apa, akinek sportol a gyereke, annak örül, ha gólt lőtt, én inkább azt próbálom nézni, hogy az alapok milyenek: a szorgalom, a kitartás, az empátia a csapattársak iránt, a pályán való látás." A sportoló azt is hozzáteszi, előfordul, hogy ő is ad nekik tanácsokat, de nem ez a téma a családi étkezéseknél.
„A sportban is akkor jön a siker, ha alázatosak és precízek vagyunk és ugyanez igaz a gyereknevelésre is" – folytatja Dr. Kiss Gergely.

Mondják, hogy a harmadik gyerek már magától felnő egy családban,

Kucsera Gábor és a kisfia Fotó: Glódi Balázs, styling: Jakab Tímea, smink: Nagy Júlia, haj: Cinquemani Alessandra


Kucsera Gábor kisfia, Bence egyéves volt, amikor a sportolót eltiltották a versenyzéstől, azóta ő van vele otthon.

Az elején nem volt könnyű kettesben, hiszen akárhogy is, de eléggé megviselt az egész eltiltási hercehurca"


Gábor és felesége, Tápai Szabina kézilabdázó mindig odafigyelnek arra, hogy kettesben is tudjanak lenni és ebben a család is nagyon sokat segít nekik. „Igazából annyira szeretünk hármasban lenni, hogy sokszor nincs szívünk leadni Bencét, inkább közösen csinálunk programot. Novemberre várjuk a testvért. Én szeretnék három gyereket, de majd meglátjuk, hogy alakul az élet."

Így néz ki Vujity Tvrtko 15 éves fia, Benjamin: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180802-igy-nez-ki-vujity-tvrtko-15-eves-fia-benjamin.htmlVujity Tvrtko büszkén mutatta be a nemsokára 16 éves fiát, Benjamint a Facebook élő videójában. Együtt jelentkeztek be Los Angelesből, és meséltek a rajongóknak arról, milyen is Amerikában élni, tanulni. Család--Tom Cruise évek óta nem látta a lányát, most újra találkozhatnakhttp://www.life.hu/csalad/20180802-tom-cruise-evek-ota-nem-latta-a-lanyat-most-ujra-talalkozhatnak.htmlÉvek óta nem látta lányát Tom Cruise, aki a Szcientológia Egyház tagja. Volt felesége Katie Holmes elfordult a vallástól, az egyház tagjai pedig nem érintkezhetnek nem oda tartozókkal. A színészt lánya levelekkel bombázza, szeretne újra találkozni apjával. Család--Jennifer Aniston az anyaságról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180802-jennifer-aniston-az-anyasagrol-beszelt-nem-az-o-utja.htmlBár évről évre felröppent a hír, hogy Jennifer Aniston babát vár, a pletyka sosem bizonyult igaznak. A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba. Család--A nyári kánikula és forróság veszélyesebb gyermekeinkre nézve, mint hinnénkhttp://www.life.hu/csalad/20180730-a-kanikula-veszelyesebb-gyermekeinkre-nezve-mint-hinnenk.htmlBár a kisgyerekek látszólag jobban viselik a hőséget, nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint a felnőttek. Szülőként a te felelősséged, hogy megvédd a forróság és hozományai által okozott panaszoktól – kiszáradás, ájulás, napégés, napszúrás... stb. Mutatjuk, mire kell figyelned! CsaládOrigoEgy csecsemőről készült ultrahangképet osztott meg Naomi Campbell kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20180801-egy-csecsemorol-keszult-ultrahangkepet-osztott-meg-naomi-campbell-kedvese.htmlNaomi Campbell kedvese, a rapper Skepta egy csecsemőről készült ultrahangfelvételt osztott meg Instagram-oldalán, a rajongók máris találgatni kezdték, hogy talán a 48 éves modell gyermeket vár. Család--Szinetár Dóra szoptatós fotóval kampányol az anyatejes táplálás mellett az UNICEF-felhttp://www.life.hu/csalad/20180801-szinetar-dora-szoptatos-fotoval-kampanyol-az-anyatejes-taplalas-mellett-az-uniceffel.htmlA szoptatás a legjobb a kisbabának és az anyának is, ezért kampányol az UNICEF mellett az anyatejes táplálás világnapján több híres magyar anyuka is, köztük Szinetár Dóra, Hámori Gabriella és Tomán Szabina. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.