Harmadik gyermekét várhatja Christina Aguilera

anyaság Christina Aguilera Matthew Rutler család szerelem gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek szivárogtattak ki híreket arról, hogy az énekesnő, Christina Aguilera mostanában felszedett néhány kilót, ami nem a helytelen táplálkozásnak vagy a túlzott alkoholfogyasztásnak köszönhető. 

A Radar Online cikke szerint néhány Christina Aguilerához közel álló személy elárulta, hogy az énekesnő és férje, Matthew Rutler régóta beszélgetnek arról, hogy szereténnek egy második gyermeket. Christinának pedig már az előző házassából is van egy gyermeke, Max, Rutlerrel közös gyermeke pedig a Summer Rain nevet kapta.

Most pedig azt is tudni lehet, hogy az énekesnő felszedett néhány kilót, ám ez nem annak köszönhető, hogy túl sokat enne, vagy nem kontrollálná az alkoholbevitelt.

Sőt egyeset azt is észrevették, hogy Christina tudatosan kerüli az alkoholt és a szusit. A pár egyelőre még nem jelentett be semmit, de a rajongók szerint egyértelmű, hogy babát vár.

Felröppent a hír: harmadik gyermekével lehet várandós Christina Aguilera Forrás: AFP/2010 Getty Images/Jason Merritt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.