Bódi Sylvi Instagram-oldalán avatta be a követőit az elmúlt évben őt ért veszteségekről. Több szerettétől is el kellett búcsúznia: meghalt a nagypapája, a nagymamája és a macskája is. 

Bódi Sylvi veszteségeiről vallott az Instagram-oldalán követőinek. A modell ugyanis borzasztóan nehéz időszakon van túl, el kellett búcsúznia a nagymamájától, a nagypapájától és a macskájától is. 

Bódi Sylvi veszteségeiről vallottForrás: Instagram/Bódi Sylvi

"Az élet része az elmúlás is... Nekem ilyen szempontból nagyon kemény volt az évem első fele, hiszen pár hónap leforgása alatt elvesztettem a nagypapámat, a nagymamámat, s Zsombi cicámat is. Vannak halálesetek, melyekre fel lehet készülni, de vannak, amelyek váratlanul történnek meg... A halálra "jó időpont" sosincs. Egyet lehet tenni: minél több minőségi időt tölteni az illetővel. Sok örömteli pillanatot megélni együtt, nem véka alá rejteni az érzéseinket, megölelni egymást. Mert "az a nap" egyszer úgyis eljön, hiszen életünk homokórája születésünk pillanatában megfordult, s azóta megállíthatatlanul peregnek a homokszemek... Azt nem tudni, hogy mennyi van még hátra... Viszont az, hogy a "homokórádat" milyen tartalommal töltöd meg, az Tőled függ. Tölts minél több időt azokkal, akik a szívednek kedvesek! Hallgasd meg a szüleidet, nagyszüleidet, beszélgess velük és minden távozáskor úgy öleld meg Őket, hogy a szíveitek találkozzanak! Sosem tudhatod, hogy mikor látsz valakit utoljára... Mikor mondod neki utoljára, hogy szereted... Szeress MOST!" - írta Sylvi.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,