Szexi bikiniben vészeli át a hőségriadót Dér Heni: fotó

fotó hőségriadó bikini énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikinis fotót posztolt közösségi oldalára Dér Heni. A fürdőszobából jelentkezett be, azt írta, annyi a dolga, hogy nincs ideje strandra menni.

Hőségriadó! Ebben a melegben a legjobb vízközelben tartózkodni... Én csak a fürdőben tehetem meg, mivel vár a munka, koncertek, zenekari próba..." – írta Dér Heni friss Insta-fotójához.

A csinos énekesnő egy fekete bikinibe bújt, így mutatta meg tökéletes, izmos testét.

A top 13 kedvenc kiegészítőnk Meghan Markle gardróbjábólhttp://www.life.hu/trend/20180808-meghan-markle-legszebb-kiegeszitoi-taskak-cipok-egyebek.htmlA hercegi esküvő, vagy inkább már az eljegyzés óta semmi nem tartja akkora lázban a sajtót, illetve a divat szerelmeseit, a királyi család rajongóiról már nem is beszélve, mint Meghan Markle öltözködése. Minden hivatalosan eseményen viselt outfitjéről cikkek jelennek meg bíráló vagy éppen dicsérő felhanggal. Mi ezúttal azt a 12 kiegészítőt szedtük össze az elmúlt hónapokból, ami a legnagyobb kedvencünkké vált. Tarts velünk Meghan gardróbjába! TrendOrigoA kézfeltöltés lehet az új szépségtrendhttp://www.life.hu/trend/20180808-a-kezfeltoltes-lehet-az-uj-szepsegtrend.htmlÚjabb és újabb szépészeti beavatkozások hódítanak teret maguknak, a külföldi sztárok például már szeretnék, ha nemcsak az arcuk fiatalodna, a kezeiknek is különleges gondoskodást szeretnének. Így már új trendé kezd válni a kézfeltöltés. Trend--Harry herceg lyukas cipőt vett fel barátja esküvőjére: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180808-harry-herceg-lyukas-cipot-vett-fel-baratja-eskuvojere.htmlIgen, ilyen is van: a herceg lyukas cipőt húzott. Nagymamája talán nem ad neki pénzt újabbra?Trend--Sokkoló, amit a gél lakk a körmökkel tesz: videóhttp://www.life.hu/trend/20180808-sokkolo-amit-a-gel-lakk-a-kormokkel-tesz-video.htmlA melbourne-i vlogger, Tina Yong, egdöbbentő videót osztott meg, amiben bemutatja, hogyan néznek ki a körmei évekig tartó gél lakk használat után.TrendOrigoNe vasald túl magas hőfokon a hajad: szörnyen károsíthttp://www.life.hu/trend/20180803-ne-vasald-tul-magas-hofokon-a-hajad-szornyen-karosit.htmlA hajvasaló rendkívül praktikus eszköz, ugyanakkor a nem megfelelő használatával komoly károsodást okozhatsz. Trend--Vera Wang: A menyasszonyok kedvenc tervezőjehttp://www.life.hu/trend/20180723-portre-vera-wang-mennyaszonyi-ruha-tervezo.htmlSoha nem gondolta volna, hogy életének elkeseredett pillanatból később mennyi öröme származik. Így járt, amikor gyerekkori álma szertefoszlott, ám elindította sikeres pályája felé. Később pedig boldog araként kétségbeesetten kereste a tökéletes ruháját, amit nem talált meg, ezért maga tervezte és készítette el. Innentől származtatható a Vera Wang menyasszonyi ruhák diadala. Sztárok, menyasszonyok, és hétköznapi nők rajonganak kollekcióiért világszerte. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.