A Bűbájos boszorkák színésznője, Alyssa Milano ma is csodásan fest

színésznő Alyssa Milano szépség Bűbájos boszorkák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sorozata premierjén fényképezték le a színésznőt, Alyssa Milanot, aki magyarországon is sokak kedvence. A legtöbben a Bűbájos boszorkák című sorozatban kedvelték meg. 

Már 12 év telt el azóta, hogy véget ért Magyarországon a Bűbájos boszorkák című sorozat vetítése. A sorozatból talán a legtöbben Alyssa Milanoért rajongtak, aki Phoebe-t alakította.

Most új sorozatának, az Insatiable-nek a premierjén járt Hollywoodban, ahol egy csodás lila ruhában vonult végig a fotósok kamerái előtt - írja a Dailymail. Látszik, hogy még mindig remek formában van a 45 éves színésznő, szinte semmit nem változott az évek alatt.

Alyssa Milano még mindig gyönyörű Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Paul Archuleta

Szexi szerelésben ment a Szigetre Tolvai Reni: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180810-szexi-szerelesben-ment-a-szigetre-tolvai-reni-fotok.htmlRengeteg hazai híresség látogatott el tegnap a Sziget Fesztiválra bulizni. Így tett Tolvai Reni is, aki egy merész szettben élvezte a koncerteket. TrendOrigoRihanna visszahozza a divatba a hajszálvékony, rajzolt szemöldöktrendet?http://www.life.hu/trend/20180809-rihanna-hajszalvekony-szemoldokkel-pozol-a-brit-vogue-szeptemberi-cimlapjan.htmlTudjuk jól, hogy a divatlapok világában mindig a szeptemberi szám a legfontosabb. Míg tavaly az amerikai Vogue címlapjáról cikkeztünk, ezúttal a brit kiadás ütött akkorát, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Címlapján Rihanna szerepel hajszálvékony, tetovált hatású szemöldökkel. TrendOrigoCsinos bikinis fotót posztolt Adahttp://www.life.hu/trend/20180809-csinos-bikinis-fotot-posztolt-ada.htmlMagabiztosan mosolyog kék bikinijében Pintér Adrienn, azaz Ada. Záporoznak a dicsérő kommentek fotójához. TrendOrigoBódi Sylvi újrahasznosított anyagból készült bikiniben villantott szexi fenekethttp://www.life.hu/trend/20180809-bodi-sylvi-ujrahasznositott-anyagbol-keszult-bikiniben-villantott-szexi-feneket.htmlNem akármilyen feneket villantott Bódi Sylvi egyik legújabb közösségi oldalára feltöltött fotóján. Ezzel szerette volna felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, ugyanis a képen újrahasznosított anyagból készült fürdőruhát visel. Trend--Geszler Dorottya szexi fotókat osztott meg nyaralásárólhttp://www.life.hu/trend/20180809-geszler-dorottya-szexi-fotokat-osztott-meg-nyaralasarol-bikini.htmlNyaralásáról posztolt szexi fotókat Geszler Dorottya, aki 40 fölött is elképesztően jól néz ki. TrendOrigoA top 13 kedvenc kiegészítőnk Meghan Markle gardróbjábólhttp://www.life.hu/trend/20180808-meghan-markle-legszebb-kiegeszitoi-taskak-cipok-egyebek.htmlA hercegi esküvő, vagy inkább már az eljegyzés óta semmi nem tartja akkora lázban a sajtót, illetve a divat szerelmeseit, a királyi család rajongóiról már nem is beszélve, mint Meghan Markle öltözködése. Minden hivatalosan eseményen viselt outfitjéről cikkek jelennek meg bíráló vagy éppen dicsérő felhanggal. Mi ezúttal azt a 12 kiegészítőt szedtük össze az elmúlt hónapokból, ami a legnagyobb kedvencünkké vált. Tarts velünk Meghan gardróbjába! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.