Salma Hayek bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramra töltötte fel bikinis fotóját Salma Hayek. A követői teljesen bezsongtak a látványától...

...ami nem is csoda. A színésznő káprázatosan néz ki dús idomaival. Íme, az élő bizonyíték, hogy nem csak a vékony nők lehetnek vonzóak:

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

Ashley Graham keményen visszavágott a trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20180812-ashley-graham-plus-size-modell-kemenyen-visszavagott-a-trolloknak.htmlAshley Graham a világ legismertebb plus size modellje egy videó kapcsán keveredett szóváltásba követőivel. TrendOrigoDögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--Ismerd meg Tóth Kinga Zoét, az Anna-bál legszebb lányát: interjúhttp://www.life.hu/trend/20180722-ismerd-meg-toth-kinga-zoet-az-annabal-legszebb-lanyat-interju.htmlTóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.TrendOrigo1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet Meghan Markle ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20180630-1-millio-dollart-azaz-290-millio-forintot-erhet-meghan-markle-ruhatara.htmlÖsszeszámolták azoknak a ruháknak az értékeit, amelyekben eddig Meghan Markle nyilvánosan megjelent. Trend--A vakok, a divat és a bizalom: amikor nincs tükör, csak a visszaigazoláshttp://www.life.hu/trend/20180627-a-vakok-es-a-divat-a-szinek-es-a-sminkeles-arany-bot-dij.htmlLehet egy születése óta vak embernek kedvenc színe? Megbirkózik egy látássérült a sminkeléssel? Vajon hogyan és mi alapján választ magának divatos ruhát az, aki csak hall a trendekről, de nem látja a fazonok és minták közötti különbségeket? Sokan nem is gondolnák, hogy a látássérültek számára is fontos a divat és a csinos megjelenés, így akár egy ruhabolti eladó, sminkes vagy fodrász is hétköznapi hős lehet számukra. Az Arany Bot Díj rájuk is felhívja a figyelmet. Három olyan látássérült és vak nővel beszélgettünk, akinek a divat fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. TrendOrigoFehér ruhát visel A Nagy Duett döntőjén Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20180603-feher-ruhat-visel-a-nagy-duett-dontojen-liptai-claudia-anyukaja-emlekere.htmlVasárnap este véget ér A Nagy Duett a TV2-n. Azt, hogy ki lesz a győztes, még nem tudjuk, de Liptai Claudia ruháját már meg tudjuk mutatni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.