Kocsis Dénes több mint 10 kilót fogyott egy szerep kedvéért

alak fogyás színész Kocsis Dénes test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 kilótól szabadult meg Kocsid Dénes színész, elárulta, hogy a fő okot egy szerep adta. Ám így sokkal elégedettebb alkatával. 

"Kicsit úgy néztem ki, mintha beteg lennék" - mondta a Mokkában Kocsis Dénes színész, aki több mint 10 kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Mint mondta: hosszúkás arca van, így fogyáskor azonnal meglátszanak ott is az elvesztett kilók. Nemrégiben 69 kilóra fogyott, akkor hitték többen, hogy valami nincs rendben.

Azt is elárulta, hogy főként a hasa tájékára hízik, ám most meg van elégedve a 73 kilós testsúlyával. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogy mi motiválta abban, hogy egy kicsit változtasson szokásain.

"Engem zavart főleg, a párom nagyon szerette" - mondta a színész. "Nagyon fontos volt, hogy leadjam ezt a pár kilót, mert a Dorian Gray-t mutattuk be januárban, és arról szól a darab, hogy csávóba mindenki szerelmes, a világ legszebb férfija. Ha ehhez az arcomat nem is feltétlen tudom adni, de a testemmel megpróbáltam mindent megtenni" - mesélte Kocsis Dénes, akinek István király szerepe miatt is fontos volt, hogy leadjon néhány kilót.

Az életmódváltás mentette meg az életét: 70 kilót fogyott, amikor kiújult a daganatahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180809-cortney-durbin-betegsege-miatt-valtott-eletmodot-70-kilot-fogyott.htmlCortney Durbinnál 17 évesen diagnosztizálták a pajzsmirigyrákot. Ezután sokévnyi küzdés várt a fiatal lányra, de szerencséjére és akaraterejének is köszönhetően ma boldog és egészséges. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoLátványosan lefogyott Pataki Zitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-latvanyosan-lefogyott-pataki-zita-idojos.htmlNagyon lefogyott Pataki Zita, aki most azt is elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia a pluszkilóitól. Ez Zsír!OrigoSzexi ruhában villantott Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-szexi-ruhaban-villantott-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlJakabos Zsuzsáért nem csak az úszósport szerelmesei vannak oda. Kisportolt alakjáért nők és férfiak egyaránt megnézik, így Instagramja is nagyon népszerű. Ez Zsír!OrigoIgazi bombázó Majka párja, Dundikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-igazi-bombazo-majka-parja-dundika-majoros-hajni.htmlDundika azon szerencsés nők táborát erősíti, akik a szülések után is formában maradtak, és egy gramm súlyfelesleg nincs rajtuk. Ez Zsír!Origo21 kilót fogyott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-21-kilot-fogyott-molnar-aniko-inzulinrezisztencia.htmlKorábban arról írtunk, hogy Molnár Anikó önsörfőző szindrómanevű betegsége miatt képtelen lefogyni. Most azonban lefogyott jópár kilót, kiderült, Anikó inzulinrezisztenciás, ami most már kezelve nem okoz problémát. Ez Zsír!OrigoEzeket az ételeket egészségesnek hisszük, pedig nem azokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180811-ezeket-az-eteleket-egeszsegesnek-hisszuk-pedig-nem-azok.htmlNagyon könnyen el lehet veszni az egészséges ételek rengetegében, ráadásul nem is mindegyik olyan jó, mint amilyennek hisszük. Íme, néhány példa. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.