Béranya hordja ki Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermekét

Forrás: Instagram/kimkardashian -
terhesség Kanye West kim kardashian béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint érkezik Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermeke. A kisfiút egy béranya hordja majd ki.

Egyre gyarapodik Kim Kardashian és Kanye West családja: legnagyobb gyermekük, North immár 5 esztendőssé cseperedett, Saint 2 éves, míg Chicago 7 hónapos. A legkisebb fiút béranya hordta ki és úgy tűnik, a valóságshow-sztár a negyedik babánál is ezt a módot fogja választani, mivel az orvosok méhlepény-rendellenességet állapítottak meg nála.

A DailyMail értesülései szerint az előző beültetésből származó embriót használják majd fel, ezért már most lehet tudni, hogy kisfiú lesz.

A hírek szerint hamarosan érkezik a 4. gyermek Kim Kardashian és Kanye West családjába Forrás: Instagram/kimkardashian
Iszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-iszak-eszti-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlIszak Eszti ezúttal fehérműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Király Viktor és barátnője egy éves évfordulót ünnepeltek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-kiraly-viktor-es-baratnoje-egy-eves-evfordulot-unnepeltek.htmlKirály Viktor egy évvel ezelőtt esett szerelembe, a jeles napot naplementében hajókázva ünnepelték meg barátnőjével. TV + SztárokOrigoVajna Timit arccal lefelé, a földön elterülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-vajna-timit-arccal-lefele-a-foldon-elterulve-fotoztak.htmlArccal lefelé, a földön fekve kapták le Vajna Timit. Nem kell azonban megijedni, semmi baj nem történt, Andy Vajna felesége csupán bohóckodott. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elvette feleségül kedvesét, Mazsit: az ujjukon van az árulkodó gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-berki-krisztian-elvette-felesegul-kedveset-mazsit-az-ujjukon-van-az-arulkodo-gyuru.htmlHetek óta mennek a találgatások azzal kapcsolatban, vajon tényleg összeházasodott-e Berki Krisztián és kedvese, Mazsi. A kétértelmű posztok mellett, íme a bizonyíték arra, hogy a frigy megköttetett.TV + SztárokOrigoMajkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-majkat-elmaradt-koncertje-miatt-tamadtak-a-rajongok-a-rapper-valaszolt.htmlElment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész. TV + SztárokOrigoGáspár Bea pörköltfőző versenyen zsűrizett volna, de lemondták a programothttp://www.life.hu/sztarok/20180821-gaspar-bea-porkoltfozo-versenyen-zsurizett-volna-de-lemondtak-a-programot.htmlGáspár Bea közösségi oldalán fakadt ki: lemondták azt a Balaton-parti gasztroversenyt, amelyen zsűrizett volna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.