Jöhet az újabb baba Cookyéknál

Forrás: Instagram/Szécsi Debóra -
baba terhesség Szécsi Debóra Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak fél éve született meg Cooky és Debóra kisfia, Kevin, de a pár már a második babát tervezgeti.

Cooky 21 éves kedvese, Debóra fél éve adott életet a kis Kevinnek, de a család már újabb babát tervez. A műsorvezető elárulta, nem véletlenül van a házukban két gyerekszoba: szeretnék, ha hamarosan egy kislány is beköltözhetne otthonukba.

Debi és én hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk, és megajándékozott bennünket a sors egy ilyen gyönyörű kisfiúval, mint Kevin. Szerencsére nagyon jó baba, imádunk szülők lenni, így természetes, hogy szeretnénk még egy picit. Én egykeként nőttem fel, s bevallom, gyerekként sokszor éreztem magam magányosnak. Ezért is szeretném, ha Kevinnek lenne egy kishúga vagy kisöccse, akire a későbbiekben mindig számíthatna. A házat is ennek megfelelően terveztük, vagyis két gyerekszoba van benne, és nem titok, hogy én mindig is vágytam egy csodaszép kislányra" – mesélte a Lokálnak.

Cookyék újabb babát szeretnének Forrás: Instagram/Szécsi Debóra

A műsorvezető hozzátette, közel az 50-hez még remek formában van, de fél attól, hogy később már nem lenne annyira fitt, ezért is szeretné, ha hamarosan megérkezne az újabb baba.

Sokan kérdezik tőlem, hogy nem érzem-e magam túl öregnek 48 évesen egy kisbabához. A válaszom erre egy határozott nem! Nagyon fitt vagyok, nem esik nehezemre a fiammal csúszni-mászni, játszani, de úgy gondolom, hogy 50 fölött mindez már terhet jelentene. Amikor 55 leszek, Kevin iskolás nagyfiú lesz, akivel már könnyebb megtervezni a mindennapokat."

A magyar futball utánpótlás-nevelésének rejtett oldala – Fiatal tehetség a pályánhttp://www.life.hu/csalad/20180827-a-magyar-futball-utanpotlas-nevelesenek-rejtett-oldala-8-eves-fiatal-tehetseg-a-palyan.htmlA siker mögött jóllehet sokszor a szerencse és a mindenen átívelő őstehetség áll, ám több sporttörténeti példa áll előttünk, melyben az alázatosság, a kitartás és a szorgalom hozta meg a várt sikert. Nagy arra az esély, hogy tíz év múlva Bede Vajk történetére is így tekintsünk vissza. Pillants bele a magyar futball utánpótlásának, gyakran rejtett világába. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoA várandós Voksán Virág elárulta, mi lesz gyermeke nevehttp://www.life.hu/csalad/20180827--a-varandos-voksan-virag-elarulta-mi-lesz-gyermeke-neve.htmlVoksán Virág hamarosan anyuka lesz, és már nagyon várja, hogy megszülessen gyermeke. El is árult néhány titkot a születendő gyermekével kapcsolatban. CsaládOrigo101 kilóval nehezebb férjénél a manchesteri Emma Jane Grundyhttp://www.life.hu/csalad/20180827-101-kiloval-nehezebb-ferjenel-a-manchesteri-emma-jane-grundy.htmlA 158 kilós Emma Jane Grundy éppen 101 kilóval nehezebb férjénél, Stuartnál. Szeretnék megmutatni, hogy ekkora súlykülönbséggel is lehet boldog egy pár. Már három gyermekük van. Család--Elváltak vallottak arról, mi vezetett a szakításhoz: íme, a legkülönbözőbb okokhttp://www.life.hu/csalad/20180827-elvaltak-vallottak-arrol-mi-vezetett-a-szakitashoz-ime-a-legkulonbozobb-okok.htmlA legkülönfélébb okok vezethetnek ahhoz a döntéshez egy párnál, hogy nem folytatják tovább a közös életüket: van, akinek ehhez egy banán is elég, másoknak viszont sokkal súlyosabb törést kell elszenvedniük. Íme, néhány vallomás elváltaktól az indokokról. CsaládThinkstockEloszlatjuk az elsősökben és szüleikben felmerülő félelmeket – Interjú egy alsós pedagógussalhttp://www.life.hu/csalad/20180823-elsos-gyerekek-es-az-iskolakezdes-interju-egy-alsos-tanito-nenivel.htmlAlig van hátra pár nap, és becsöngetnek az iskolákban. Az elsősök ünneplőjükben átélik életük első tanévkezdését. Ez nem csupán bennük, de szüleikben is szülhet némi aggodalmat, feszültséget, melyek fel nem tett kérdésekből, és az ismeretlentől való félelemből táplálkoznak. Minden gyermek és minden szülő megérdemli, hogy ezt a hatalmas mérföldkövet ne árnyékolja be semmi: egy hosszú évek óta a pályán lévő, Budapest környéki iskolaotthonban tanító alsós pedagógussal beszélgettünk. CsaládOrigoSzinte egyszerre esett teherbe Kiss Ramóna és barátnője, Vanya Timihttp://www.life.hu/csalad/20180824-szinte-egyszerre-esett-teherbe-kiss-ramona-es-baratnoje-vanya-timi.htmlEgyütt élheti át a várandóság élményét Kiss Ramóna és legjobb barátnője, a szintén színésznő, Vanya Timi. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.