Óránként 35 ezret keres az anyuka, aki Disney-hercegnőnek öltözik

Forrás: NORTHFOTO/¬© Rachelle Douglas / SWNS.com/Rachelle Douglas / Swns.Com -
anyuka jelmez munka Disney-hercegnők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óránként nagyjából 35 ezer forintot keres egy anyuka azzal, hogy mesefiguráknak öltözik.

A 32 esztendős Rachelle Douglas három évvel ezelőtt egy gyerekeknek szervezett zsúron bújt először jelmezbe, majd olyannyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, ebből próbál megélni a továbbiakban. Saját vállalkozást indított, hogy a legkisebbeket szórakoztassa.

A csinos anyuka imádja a Disney-karaktereket, és olyannyira élethűnek tűnik a különböző ruhákban, hogy a gyerekek tényleg azt hiszi, hogy ő az eredeti.

Munkájával most óránként nagyjából 35 ezer forintot keres.

Rachelle Douglas nagyon jól keres munkájával Forrás: NORTHFOTO/¬© Rachelle Douglas / SWNS.com/Rachelle Douglas / Swns.Com

Kedvenc karaktereinek öltözik Forrás: NORTHFOTO/¬© Rachelle Douglas / SWNS.com/Rachelle Douglas / Swns.Com

A gyerekek odáig vannak érte Forrás: NORTHFOTO/¬© Rachelle Douglas / SWNS.com/Rachelle Douglas / Swns.Com

Istenes Bence így vezeti a német X-Faktort: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-istenes-bence-igy-vezeti-a-nemet-x-faktort-video.htmlTúlvan élete első német X-Faktor adásán Istenes Bence. Úgy tűnik, a magyar műsorvezető ott is remekül teljesít és már most rengeteg rajongója van. TV + Sztárok--Katalin hercegné női ivóklubot alapított az egyetemenhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-katalin-hercegne-noi-ivoklubot-alapitott-az-egyetemen.htmlKatalin hercegné igazi feministaként viselkedett az egyetemen: ivóklubot alapított a nők számára. TV + Sztárok--Leányfalvi Vanessza szépségkirálynő lehet Szalai Ádám új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180829-leanyfalvi-vanessza-szepsegkiralyno-lehet-szalai-adam-focista-uj-parja.htmlTegnap megírtuk, hogy szakított német barátnőjével Szalai Ádám, ma pedig az is kiderült, ki az a szépségkirálynő, akivel összejött. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hihetetlenül korán vesztették el szüzességüket: Steven Tyler 7 éves volt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180829-sztarok-akik-hihetetlenul-koran-vesztettek-el-szuzesseguket-steven-tyler-7-eves-volt.htmlA szüzesség elvesztésének megfelelő ideje mindenkinél más, de az biztos, hogy érdemes várni a megfelelő emberre, és az érzelmi érettségre. Ezeket korban nagyon nehéz meghatározni, de azt igeny könnyű megmondani, hogy mi számít túl korainak. Az alábbi sztárok mondhatni elsiették az első intim együttlétet, Steven Tyler például csak 7 éves volt, de Gillian Anderson sem várt túl sokáig. TV + SztárokOrigoLuxusautóban, lehúzott tetőnél szexelt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20180829-luxusautoban-lehuzott-tetonel-szexelt-berki-krisztian-es-mazsi.htmlMár megszokhattuk, hogy Berki Krisztián és párja, Katona Renáta Mazsi a nyilvánosság előtt élik életüket. Szinte mindenről beszámolnak, de a mostanihoz hasonló eset még nem történt. TV + Sztárok--A kádból posztolt Halle Berry: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-a-kadbol-posztolt-halle-berry.htmlSzuperszexi fotót osztott meg magáról a közösségi oldalon Halle Berry. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.