A hét legnagyobb eseménye a velencei filmfesztivál nyitónapja volt, ahol többek között Palvin Barbi is megjelent. Szerencsére ezen kívül is több izgalmas vörös szőnyeges rendezvény volt, mutatjuk is a legemlékezetesebb outfiteket!

  • Janet Jackson és a karmai

Az énekesnő Black Girls Rock! elnevezésű gálán jelent meg egy elegáns estélyi ruhában, amihez kissé furcsa kiegészítőket választott. Az óriási szegecsekkel tűzdelt nyaklánc és a műkarmok is meglehetősen kontrasztosak voltak a ruhával, az órásira emelt kontyról már nem is beszélve. 

Janet JacksonForrás: Getty Images, Northfoto
  • Noah Cyrus és az emo

Nemrégiben emlegettük Miley Cyrus húgát, aki manapság szokatlan vörös szőnyeges szereléseivel tűnik fel. A Variety's Power of Young Hollywood elnevezésű rendezvényen ezúttal meglehetősen laza, sportos szerelésben érkezett, ritkán látni szabadidőruhát és hét törpés csúcsos sapkát vörös szőnyeges eseményeken. Plusz sokkot okozott emós nyakláncával, ami reméljük, azért nem tér vissza. 

Noah CyrusForrás: Getty Images
  • Tyra Banks és a leopárdminta

Az iHeartRadio torontoi rendezvényén láthattuk Tyra Bankset ebben a kissé kaotikusnak tűnő szerelésben. A magas szárú lakkcsizma, a mintás harisnya, az óriási övcsat és a leopárdmintás felső érdekes egyveleget alkotott a sárga kosztümmel, ami egyébként nagyon jól állt volna neki kicsit más körítéssel.

Tyra BanksForrás: Getty Images
  • Sarah Hyland és a legdögösebb kiegészítők

A Modern családból ismert Sarah Hylandet szintén a Variety eseményén láthattuk a héten. Ruháját is imádtuk, de leginkább azt, ahogy összeválogatta hozzá a kiegészítőket. Cipője és fülbevalója is imádnivaló.

Sarah HylandForrás: Getty Images
  • Lady Gaga maga a nőiesség

Az énekesnőt nemcsak polgárpukkasztó szerelései miatt imádjuk, hanem azért is, mert rendkívül nőiesen is tud öltözködni. Legutóbb igazi femme fatale-ként láthattuk, elképesztően elegáns piros ruhában, piros rúzzsal, fekete kiegészítőkkel. Maga a tökély.

Lady GagaForrás: Northfoto