Sarka Kata teljesen átalakult: hajszíne mellett sminkjét is megváltoztatta - fotó

Sarka Kata smink hajszín átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata legújabb fotóján jól látszik: a szexi műsorvezető teljes átalakuláson esett át.

Sarka Kata néhány héttel ezelőtt barnáról szőkére váltotta a hajszínét, azóta pedig egyre csak világosodik. Legutóbbi fotóján jól látszik, hogy a teljesen szőke sztármami nem csak a hajszínét és hajviseletét formálta át, másképp is sminkeli magát. Úgy fest a műsorvezetőnő, akár egy hollywoodi színésznő a vörösszőnyegen. Mutatjuk a bravúros átalakulást.

#morning #haveagoodday #today

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi volt a velencei filmfesztivál nyitónapjának legdögösebb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20180830-palvin-barbi-volt-a-velencei-filmfesztival-nyitonapjanak-legdogosebb-sztarja.htmlTegnap este a First Man című filmmel - amiben Ryan Gosling alakítja Neil Armstrongot - megnyitotta kapuit a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A nyitónapon a színészek mellett más hírességek is megjelentek, ott volt többek között Palvin Barbi. Trend--Serena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigoPercek alatt csodákat tesz a hajjal ez az eszközhttp://www.life.hu/trend/20180829-percek-alatt-csodakat-tesz-a-hajjal-ez-az-eszkoz-hajegyenesito.htmlIgazi csodatalálmányért vannak oda a nők világszerte: ez a hajsimító állítólag percek alatt csodát művel a frizurával. TrendOrigoMeghan Markle ismét szabályt szegetthttp://www.life.hu/trend/20180830-meghan-markle-ismet-szabalyt-szegett-etikett.htmlMeghan Markle ismételten szabályt szegett: ezúttal a ruhájával akadt probléma. Trend--Rihanna családjához utazott, megmutatta arcát smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20180828-rihanna-csaladjahoz-utazott-megmutatta-arcat-smink-nelkul.htmlA legtöbben színpadi sminkben és öltözetben látják az énekesnőt, Rihannát, aki most szüleivel töltötte a hétvégét. Itt azonban smink nélkül és egyszerű ruhában élvezte az együtt töltött időt. Trend--Divat a hátadon: iskolatáska-bazárhttp://www.life.hu/trend/20180828-iskolataska-bazar.htmlHa valamit igazán lehet szeretni az iskolakezdésben, az a papírboltban való válogatás, az új füzetek, írószerek, esetlegesen egy új tolltartó vagy éppen iskolatáska kiválasztása. Ez utóbbi talán a legnagyobb falat, így most ebben nyújtunk segítséget. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.