3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatott

Rubint Réka várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! 

"Vissza az időben... egy kis nosztalgia ... 1. Zalán a pocakban 2. Norbika a pocakban 3. Lara a pocakban Istenem! életem legszebb időszaka volt" - írta a fotóhoz Réka.

Nem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítója a Michael Schumacherrel való utolsó beszélgetéséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-kai-ebelt-a-nemet-rtl-forma1es-tudositoja-a-michael-schumacherrel-valo-utolso-beszelgeteserol-meselt.htmlKai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítóját mély barátság fűzte Michael Schumacherhez. Most elmondta, a baleset előtti napon együtt ebédeltek. TV + Sztárok--Nekiment a brit királyi családnak Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nekiment-a-brit-kiralyi-csaladnak-thomas-markle-meghan-markle-apja.htmlThomas Markle a The Sunnak adott interjút, amelyben a királyi családot tovább ekézi, nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Nem volt felhőtlen Diana hercegnő és az édesanyja kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nem-volt-felhotlen-diana-hercegno-es-az-edesanyja-frances-shand-kydd-kapcsolata.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja Paul Burrell nemrég sokkoló részletet fedett fel Diana és az édesanyja, Frances Shand Kydd viszonyáról.TV + Sztárok--Visszafogottabb lesz Baukó Éva: komoly kapcsolatra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20180818-visszafogottabb-lesz-bauko-eva-vv-szereplo.htmlTartós párkapcsolatra, anyaságra vágyik Baukó Éva. A celeb tudja, ehhez azonban visszafogottabbnak kell lennie a közösségi felületein is. TV + SztárokOrigoA Szenzációs négyes zsűrijében Alföldi Róbert http://www.life.hu/sztarok/20180818-a-szenzacios-negyes-zsurijeben-alfoldi-robert-szinesz-rendezo.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában, a Szenzációs négyesben Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját. A színész-rendező ennek kapcsán szólalt meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.